MARIĆ: Glasao sam za Vučića ostali su žalosno smešni

Voditelj Milomir Marić koji ujedno obavlja i funkcije urednika Happy televizije ali i lutajućeg novinara Pinka, ugostio je nedavno predsednika Vučića gde su razgovarali o raznim temama.

Marić koji je označen kao “režimski novinar” nikada nije krio podršku Vučiću a ovog puta to je i javno rekao. Na konstataciju predsednika da će SNS da bije opet tešku bitku na više frontova zbog mogućeg uspeha bojkota i udruživanja svih ostalih stranaka, Marić je rekao da su oni uglavnom smenšni i da ne mogu da generišu velike kritične mase i glasove.

Deo razgovora:

VUČIĆ: Mariću imaćemo težak zadatak, sa jedne strane opozicija tjs jedan deo opozicije ruši izbore promocijom bojkota, toliko su besni da se i međusobno prozivaju. Imamo primer Sergeja. Drugi deo opasnosti po SNS dolazi od ujedinjavanja ostalih. Dakle svi oni koji budu na listama koje nisu naše mogu da se udruže, formiraju većinu i tako zbace nas u drugi plan.

MARIĆ: Jel imate vi otprilike sada neki spisak ili broj ljudi za koje znate da će da glasaju za vas?

VUČIĆ: Ne tačno. Imamo, naši aktivisti imaju poneke informacije tako što zovemo naše ljude i simpatizere, ljubazno ih zovemo i pitamo da li možemo da računamo na vas, ali neka veća istraživanja rade agencije koje se bave time poput IPSOS-a ostalih.

MARIĆ: Vodi se hajka po internetu da oni koji uopšte izađu na izbore da su izdajnici bez obzira da li će podržati tebe, strah je da uopšte kažeš da ideš na izbore da li je to…

Vučić: Ne bih rekao da je strah mislim da će mnogi da se izjasne da su za izbor i to je njihovo pravo. Ja znam da vi mene lično ne simpatišete i nećete glasati za SNS ali neki hoće i….

MARIĆ: Slušaj nemoj tako da govoriš, ja redovno glasam za tebe.

VUČIĆ: E hvala Vam što ste to javno rekli, hvala na podršci.

Podeli
Updated: јун 22, 2020 — 9:51 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *