MILENA IVANOVIĆ: Vučić je jedini pomagao Oliveru

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u stalnom kontaktu sa njenim suprugom, dok je bio u pritvoru, kao i da im je i privatno pomagao, kad god je zatrebalo.

“Najteži periodu u životu mog pokojnog supruga bile su tri i po godine koje je proveo u pritvoru, tokom kojeg je našeg sina i mene viđao pod nadzorom stražara. Ipak, neizmerno mu je značila podrška pojedinih političara iz Beograda, među kojima je bio i Aleksandar Vučić, i to nije nikakva tajna”, rekla je ona u intervjuu za “Srpski telegraf”.

Vučić je, naglasila je, posećivao Ivanovića i često kontaktirao sa njim.

“Bili su i na telefonskoj vezi. Nudio nam je pomoć i privatno, znala sam da, šta god dam treba, mogu da mu se obratim. Te stvari nisu imale veze sa politikom”, rekla je ona.

Ona je ujedno rekla da je Kosovo napustila jer više nije mogla da veruje u institucije Kosova nakon smrti Olivera.

Olvier da je živ sigurno bi podržao moju ideju da se učlanim u SNS – zaavršila ke izlaganje Milena.

Podsetimo se kako je Aleksandar Vučić pomagao Oliveru Ivanoviću, režirajući predizborne spotove koji služe za odstrel mete.

Podeli
Updated: октобар 14, 2020 — 8:32 am

7 Comments

Add a Comment
  1. Ni Srbiji nije lako. Toliko obrazovanih, školovanih, spremnih i sposobnih ljudi i žena, a evo ko sve na mala vrata, tek onako, kao usput, ulazi u skupštinu. Nije dobro, niti će biti. Nisu izgledi.

  2. Kako posle Olivera nema poverenja u Đurića koji je zbog fantastičnog aplaudiranja stigao do ambasadora u SAD. Dabogda ga tamo Grenel ispoštovao i da se lepo slože, možda i venčaju u cilju spasa Srbije. Zar nije Velja hteo da se žrtvuje kod Medlinke? pa ga anatemisaše. Unovčila si spled događaja kao i Ružica i Toma sa Dragicom i sinovima i još xy njih koji patazitiraju i uživaju na račun bede svojih sugrađana.

  3. Ade blago meni svi jevreji krenite za djuricem u vasington i otuda se nikad ne vracajte

  4. Pa to je normalno, Dok te posećivao niste imali veze sa politikom, imali ste veze sa sexom, kujo,Otišla si da živiš u Beograd a grob si ostavila da Oliver održava, sram te bilo, ti si prodala Olivera.Stidi se cele Srbije, nije narod naivan da veruje kuji.

  5. Milena lepo ime !A kava si zena ti to znas?Bas ce tvoje clanstvo u SNS da podigne rejting stranci….mlada lepa izazovna udovica

  6. Prodala si dušu đavolu ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *