Invalidskim kolicima išao da glasa za Vučića, pa se survao niz strminu i teško povredio

Stanovnik sela Dobrotin Branko Jovanović (65), teško se povredio kada se posle glasanja u tri kilometra udaljenoj Velikoj Grabovnici, vraćao kući i survao invalidskim kolicima niz kosinu. On je polomio levu ruku na dva mesta, zbrinut je u uregentnom centru u Leskovcu i kasnije otpušten kući.

Ovaj nepokretan čovek ležao je povređen skoro pola sata dok ga nije pronašao Zoran Stanković, čovek koji se sa svojom suprugom stara o Jovanoviću, inače, distrofičaru.

– Hteo sam da glasam jer volim Srbiju, Aleksandara Vučića i Gorana Cvetanovića, lidera leskovačkih naprednjaka – kazao je Jovanović juGmediji odgovarajući na pitanje zašto je morao da ide na glasanje.

Kaže da su mu lekari rekli da će morati na operaciju ako prelomi ne srastu.

– Nije mi žao, ispunio sam svoju građansku dužnost, a nadam se da ću ozdraviti. A ako moram na operaciju i to ću izdržati jer se ljubav plaća – kazao je ovaj čovek.

Podeli
Updated: јун 26, 2020 — 9:00 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Zao mi je coveka zbog njegove lude glave i povreda koje je pretrpeo radi glasanja za imbecila Vucica. Ali, sto je trazio to je i dobio.
    Od Vucica nam samo preti beda, jad, siromastvo, bolest, virusi, a dosta cesto i smrt. To je cena koju narod placa mafijasima i nacistima na vlasti u Srbiji vec punih 8 godina, a sta cemo jos trpeti tokom sledece 4 godine njegovog novog mandats cemo tek iskusiti, ili ne doziveti.
    Siptarski kabalista i stanista Vucic veruje da ce ispuniti svoj mracni plan i cilj prema Srbiji i njenom narodu, a koji je obecao NATO-u i ostalim zapadnim zverima da ce ispuniti u ovom novom mandatu 2020-2024.
    Dece Bog da se sve to spreci, a Vucic privede pred Narodni Preki Sud u sto kracem roku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *