AJS NIGRUTIN: Gej parada je iživljavanje, nema disrkiminacije! (VIDEO)

Poznati reper Ajs Nigrutin još jedna je od javnih ličnosti koja se protivi održavanju Gej marša u Srbiji.

Kako naglašava LGBT osobe uopšte ne žele da učestvuju na takvoj paradi i njegovi prijatelji koji su gej samo kažu da nisu diskriminisani u Srbiji, ali se veštački nameće narativ o građanima Srbije kao diskriminatorima.

Šta misliš o gej paradi, jel to uslov za EU?

To je jedno iživljavanje, to je jedna najveća glupost zašto se održavaju gej parade? Ja znam 3 geja sedim sa njima. Oni ne idu na gej paradu. Oni su poslovni ljudi i oni imaju svoj život. Njima nije u interesu nikakvom da se javno to eksponira, imaju ista prava kao ja i ti, šta ti šetaš za koja prava? – istakao je poznati reper.

Loading...

To je samo zato što Evropska unija traži da bi išao u EU, zašto teraš neki drugi narod kome to nije normalno da to radi to nije uredu – naglasio je Ajs Nigrutin.

Treba mi da budemo gejevi da bi ušli u Evropsku uniju jer to je super – puta muzičar.

Ali to su ljudska prava to mora da se poštuje?

Poštuje se, ničija prava nisu ugrožena, ti moji koje znam ne žale sa za nikakva prava. Šta ćeš sad da se držiš za ruka, pa ni ja se ne držim sa ženom ni ti sa devojkom.

Šta tvoji prijatelji homoseksualci kažu za gej paradu?

Nepotrebna, ali upravo poltiika to organizuje, zašto je sad mirno, mirno se protestvuje jer nema nikoga od političara da okupi navijače i bandu da ih bije, a kad je to trebalo onda je moglo. Zna se ko okuplja te ljude po potrebi, sad to ne treba samo ćutite i nemojte da idete na gej paradu, važi nećemo, zato je sve mirno. Kad je nekom političaru bilo u interesu da to rade i lomi onda su išli i lomili.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=154&v=fyejzW1hmFs&fbclid=IwAR24lS8ePdmnTejwiiEp063dxfM1gQ3bbjIxPz4t6SccO-ThgFK3___eX_A
Podeli
Updated: 23 септембра, 2019 — 6:39 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.