Ako Vučić izgubi ja ću da crknem! Mi nemamo ništa više! JUGOSLAVIJA JE GOTOVA (VIDEO)

Ako Vučić izgubi ja ću da crknem! Mi nemamo ništa više! Jugoslavija je gotova – reči su jedne penzionerke (72) na mogući poraz lidera SNS na izborima zabeležene na snimku koji pokazuje razmišljanje jednog prosečnog penzionera u Srbiji. Vučić hrani, daje novac i zato se voli kao svoje dete, doduše u Jugoslaviji.

– Crno dete, hoću da plačem, hoću da crknem. Kad ćemo da imamo ovakvog predsednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čoveka? Prvo dao 4.000 prošle godine, ove godine 4.000, pa dao po 120 evra, pa dao paketić – pravila je baba spisak poklona od Vučića.

A zatim je svom sinu ili unuku koji je ovaj genijalni snimak zabeležio rekla da Vučića voli podjednako kao njega.

– Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čoveka kao moje dete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko volela. Sve mi je teško ako izgubi – rekla je zabrinuto gospođa i objasnila šta će se tada desiti.

– Ako izgubi, ću da crknem! Mi nemamo ništa više! Jugoslavija je gotova!

Onda je gospođa pokazala da Vučićeva mašinerija koja neprestano radi na satanizaciji opozicije takođe snažno i uspešno deluje kod penzionera.

– Volela sam onog malog kepeca, kako se zove? Vuk! Volela sam ga isto kao moje dete, kad on najgori ispao od njih. Vučića mnogo volim… bolji je nego Tito – rekla je ona.

Zatim je objasnila i kako nam Vučić „daje pare“

– Dao je sto evra meni, sto dedi, sto tebi.. 700 evra smo mi njemu uzeli. Dva teleta. On mi dao, lično Vučić. Nije bitno čije pare, državne pare, on voli da si ti zadovoljan, da imaš volju da živiš. Takvog vladara niko da dobije neće, ni u životu ni u svetu – zaključila je ona.

Vala baš, gospođo.

Podeli
Updated: септембар 24, 2021 — 10:40 am

6 Comments

Add a Comment
  1. Ja bih vam samo oduzeo pravo glasanja

  2. E, žalosna babo, tvoj sin i unuk zarađuju i za tebe i za državu, a Vučić „krčmi“ sa svojom bratijom kako mu se ćefne. I ti bez imalo srama ravnaš tog lopova sa svojom decom?! Daleko ti lepea kuća!

  3. Evo cist primer sta demencija radi od mozga u starosti narocito od nepismenih koji ga i ne koriste i zasto treba da se oduzme pravo glasa posle recimo 70 – god….

  4. Nepismeni bolid još uvek živi u Jugoslaviji, sve je rekla time…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *