Američki kongresmen: SRBI SU VREĆA SMEĆA

Član Predstavničkog doma Sjedinjenih Američkih Država Tim Berčet na svom Tviteru postavio je video u kom Srbe naziva ratnim zločincima, smećem koje čeka kazna zbog Kosova.

Berčet je naime ovaj video objavio nakon sastanka koji je imao sa bivšim predsednikom tzv Kosova.

On je član Predstavničkog doma SAD iz redova Republikanske stranke, a inače ovaj video postavio je 30. aprila i niko ga nije objavio do sada.

Loading...

Na svom Tviteru napisao je:

„Imao sam veliki razgovor sa bivšim predsednikom Kosova o ratnim zločinima koje su izveli vreća smeća – Srbi i niko nije voljan da ih kazni“.

Pogledajte video:

Podeli
Updated: 2 јуна, 2019 — 6:02 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. I koliko je za tvoje reci platio siptar, jer svi ste prodane duse

  2. Pa zar nama nije jasno da si prodata duša ,takvi su svi tvoji Ameri koji su nas napali i koji su ubijali srpsku decu i sada na Kosovu razvijaju biznis tlačeci taj narod koji vam je postavio spomenike po srpskoj pokrajini. Mi smo smece što nismo vaše pilote poslali u mrtvačkim dzakovima za Ameriku vec smo ih spašavali rizikujuci svoje živote. Ti si dzubre bio i ostao kada si za šaku novca zarađenog od droge nazvao ovaj plemeniti narod tako.

  3. covek je potrefio u centar samo je uzabrao pogresan razlog.korumpirani,kurceviti a glupi,zaostali i zatucani,neobrazovani,divljaci,lenji lopovi,smrdljivi,jajare,kukavice kad zagusti,sve poraze pretvaraju u pobede,ratni zlocinci im u pralamentu kroje buducnost…smece koje zivi u ciru na dupetu evrope.e to su srbi.kosovo je glup izgovor tu poganu gamad nazivati smecem kad ima hiljade drugih razloga….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.