BRNABIĆ: U SNS sam videla SISTEM VREDNOSTI!

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je povodom dvogodišnjice njene Vlade, da je prilično zadovoljna urađenim stvarima, posebno u oblasti digitalizacije.

„Danas je Srbija jedna od retkih zemalja u Evropi gde je digitalizacija sveprisutna“, rekla je Brnabić za TV Hepi i dodala da je njen cilj da Srbija ima efikasnu upravu.

Ona je kazala da je Srbija od 1. januara postala jedna od najkonkurentnijih zemalja kada se radi o ulaganju u intelektualnu svojinu i istraživanja.

Govoreći o kritikama, ona je rekla da je očekivala uvrede da je „fikus“ i da je to nije naročito zabolelo, ali da je povređuju uvrede na račun njene porodice, koje su, kako je dodala, dolazile iz „građanske elite“.

Loading...

Ona je kazala da na društvenim mrežama obraća pažnju na ljude koji nastupaju konstruktivno i da nikoga nije blokirala na Tviteru.

Komentarišući najave da postaje članica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Brnabić je navela da je ona od samog početka imala njihovu podršku i da je SNS podržala da bude ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu iako je bila nestranačka ličnost.

„Ja te 2014, 2015. i 2016. godine nisam naročito verovala u stranke. Ja verujem u jedan određen sistem vrednosti“, rekla je Brnabić za TV Hepi i dodala da je taj sistem videla u SNS.

Govoreći o dosadašnjim susretima sa kosovskim premijerom Ramušom Haradinajem Brnabić je kazala da će se videti u Poznanju u okviru Berlinskog procesa (4. i 5. jula), i da se on do sada, kako je rekla, trudio da bude korektan, ali da sumnja u njegovu korektnost.

„Haradinaj se trudi da bude izuzetno korektan i ja sam se trudila da igram na tu kartu korektnosti. Ja danas sumnjam u tu korektnost i ono što mene plaši je da tu nema nikakve vizije i da je to najniži vid političkog populizma“, ocenila je Brnabić.

Izvor:Nezavisni

Podeli
Updated: 1 јула, 2019 — 11:34 am

1 Comment

Add a Comment
  1. U sns_u si videla sistem vrednosti, mislis kad si ti zvanicno postala sns to je vrednost, sto se tice digitalizacije to je pocelo pre 15god. a do danas uopste ne funkcionise jer kad ja platim registraciju vozila preko e bankinga onda moram za mup da odnesem kao validan dokaz sa pecatom banke sve uplatnice. Ko tu koga zajebava. Toliko o tvojim uspesima fikus premijerko.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.