ČAČANIN UMRO TOKOM SE*SA U HOTELU, PORODICA BESNA! „Imao je niz bolesti…

ČAČANIN UMRO TOKOM SESA U HOTELU, PORODICA BESNA 1 Društvo
ČAČANIN UMRO TOKOM SESA U HOTELU, PORODICA BESNA @ Društvo

Jedan muškarac iz Čačka preminuo je tokom intimnog odnosa u hostelu, a partnerka je nakon tragedije pozvala pomoć, pa otišla sa lica mesta.

Jednom muškarcu (60) iz Čačka, pozlilo je tokom intimnog odnosa u hotelu, nakon čega je preminuo. Njemu je pozlilo tokom intimnog odnosa s jednom mlađom ženskom osobom.

On je dovezen u bolnicu u kasnim popodnevnim satima, ali bez znakova života. Pokušana je reanimacija, ali muškarcu nije bilo spasa. 

Kako prenosi Blic muškarac koji je umro u hotelu u čačanskom naselju Alvadžinica u četvrtak predveče imao je proširenu trbušnu aortu, visok pritisak, a pre deset godina preživeo je moždani udar.  

Takođe je 2012. imao moždani udar od kojeg se oporavio, međutim, 2021. godine prilikom lekarskog pregleda ustanovljeno je da ima proširenu trbušnu aortu zbog koje je morao da ode na intervenciju, međutim, nije želeo da to uradi, a pored toga je imao i visok pritisak. 

Šta je tačan uzrok smrti – utvrdiće istraga. Prema rečima rođaka preminulog muškarca, zbog ovog događaja su svi ljuti i bes pršti na sve strane. 

„Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Rođak je bio ugledni privrednik, donator, važio je za porodičnog čoveka.

Izvor: Mondo

Podeli
Updated: новембар 6, 2022 — 9:22 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *