Da li je moguće biti toliko glup? Napravila poređenje između smrti DETETA I PSA (VIDEO)

Jovana Jeremić, voditeljka TV Hepi, često je meta komentara na društvenim mrežama u kojima je uglavnom kritikovana zbog svog pristupa poslu, izboru sagovornika, neprimerenim ispadima i komentarima, kao i samopouzdanju sa kojim govori o sebi.

 Međutim, ovih dana je, čini se, prevazišla sebe.

Ja sam namerno pozvala dva sagovornika iz različite perspektive. Gospodin Saša je izgubio sina od 16 godina, a ti si izgubila psa.

 Negde kao uredniku, kao nekome ko je umetnik suštinski u ovom poslu, u novinarstvu, ja sebe tako doživljavam, bilo mi je važno da napravim paralelu. Kao i u književnosti kad pišeš pismeni rad, pa ti da profesorka da pišeš neku temu i ti praviš paralele na osnovu književnih dela koje si pročitao.

Meni je bilo važno da napravim jedno poređenje. On je izgubio sina, a ti si izgubila psa.

samopouzdanju sa kojim govori o sebi.

Podeli
Updated: мај 17, 2021 — 4:21 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Ali Alek, – (predsednik Srbije) nosi sako od 4000 € a kaže da se „sa 200 € može lepo živeti“! Tako (ili slično) je i ovo poređenje! Sve zavisi ko je u kom društvenom sloju, odnosno, – kojoj društvenoj lestvici pripada!

    1. A,ti si izgubila cist razum a mozak,nesto nisam primetio da ga imas.

  2. Ova ženska, upoređujući smrt nečijeg deteta sa gubitkom nekog psa možda nije htela biti cinična, ali za to ispala velika glupača! Međutim, Alek (predsednik Srbije) ima na sebi sako od 4000€ a pri tome tvrdi da se sa „200€“ može dobro živeti je – bezobrazni cinizam! (Cinizam je bezobrazni primitivizam)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *