Devojke iz Zadruge optužile Pink produkciju da igračima u piće sipa NEDOZVOLJENE SUPSTANCE“ (VIDEO)

Učesnice rijaliti programa Zadruga, Iva Grgurić „Starleta“ , i pevačica Marijana Zonić započele su klasičnu rijaliti scenu žestoke svađe.

Ova rasprava između dve takmičarke se odmah počela razlikovati od uobičajenih, jer je tema bila neuobičajena. Na tapetu je bila produkcija, i postupci produkcije, koja od njih dve je kojoj i kada pričala o tome kako određeni članovi Pink produkcije učesnicama i učesnicima sipaju „drogu“ i „nedozvoljene supstance“ u piće.

Svađa je bila toliko burna, da su se kao akteri pominjali i neki drugi učesnici rijaliti programa, razni lokali po prestonici gde se devojke tako „iskorišćavaju“.

Obe svesne koliku će cenu takva rasprava imati, preglasavale su jedna drugu, tako da je rasprava bila nerazgovetna i slabo razumljiva, međutim ni jedna ni druga nisu odustajale da je baš ona druga to pričala i tvrdila kako se učesnice iskorišćavaju na taj način.

Loading...

Produkcija je brzo reagovala čim se pomenulo ime „Velikog šefa“ odnosno Željka Mitrovića, i akterku koja je pokrenula razgovor automatski diskfalifikovala, a njenu sagovornicu kaznila po članu 7 ugovora.

Ostalo je nejasno koliki je novčani iznos tog člana, 10, ili 50.000 evra.

Pogledjte video materijal gde je produkcija reagovala

Podeli
Updated: 21 јануара, 2020 — 8:27 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.