“DRŽAVNA STARLETA” PIJANA LOMILA AUTOMOBILE PO NOVOM BEOGRADU

Bivša službenica Ministarstva spoljnih poslova Dušica Jevđenović Zarubica (28), poznata kao državna starleta, opet je završila u pritvoru nakon što je pijana izazvala karambol i oštetila tri automobila na Novom Beogradu.

Jevđenovićeva je tokom prošle nedelje svojim mercedesom u Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 112 izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u parkirane automobile.

– Ona je mercedesom išla tik uz desnu ivicu bulevara. Kako nije mogla da ispravi volan, sa strane je udarila tri parkirana vozila i oštetila ih, i to reno lagunu, tojotu jaris i tiguan. Tek kada je udarila i treći automobil, njen mercedes je stao, jer mu je skroz uništen prednji desni točak, pa automobil nije ni mogao da krene dalje – priča izvor upoznat sa ovim slučajem.

Policija je vrlo brzo stigla na lice mesta, a Dušica Jevđenović Zarubica ovog puta nije pravila nikakav skandal, ali je nakon alko-testa utvrđeno da je vozila pijana.

Loading...

Dušica se venčala sa Milivojem Zarubicom, zvanim Puja, balkanskim kraljem trgovine ljudima, a ubrzo su dobili i dete. Pre samo nekoliko meseci, državna starleta je ponovo bila u žiži javnosti nakon što su pojedini mediji objavili njenu priču da mužu oprašta što ju je fizički maltretirao. Nju je navodno suprug davio, počupao joj kosu i nokte i psihički je maltretirao.

– Nije se opirala kao prilikom ranijih susreta, a kada je utvrđeno da u krvi ima čak 1,95 promila alkohola, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu Savski venac, gde je bila više od 13 sati – navodi sagovornik.

Kako saznajemo, bivša državna službenica i na trežnjenju se ponašala korektno i nije napadala predstavnike organa reda.

Zbog teškog pijanstva očekuje se da će joj sudija za prekršaje izreći kaznu koja je prema zakonu 15 dana zatvora, od šest meseci do godinu dana zabrane upravljanja automobilom i oduzimanje čak 16 bodova. Osim što će najverovatnije zatvorsku kaznu zameniti novčanom, pa će preko 100.000 dinara uplatili u republički budžet, Dušica Jevđenović Zarubica će morati da isplati odštetu i vlasnicima tri oštećena automobila.

Podeli
Updated: 3 септембра, 2019 — 7:20 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.