Gojković: Moraćemo da kontrolišemo internet u Srbiji

Predsednica Skupštine, Maja Gojković, najoštrije je osudila bolesne i monstruozne pretnje upućene deci predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, i pozvala nadležne organe da hitno reaguju u skladu sa zakonom, kao što bi to bio slučaj u svakoj demokratskoj državi kada se preti porodici predsednika.

„Danima se vodi najprljavija kampanja protiv predsednika Srbije, njegovih saradnika, prate se majke sa bebama, a sada se predsednikovoj deci upućuju opasne pretnje. Zato nadležne institucije ne smeju da ostanu neme, jer sva deca u našem društvu moraju biti zaštićena i bezbedna“, navela je Gojkovićeva u pisanoj izjavi.

Takođe je navela i da takva „politika mržnje i pretnji, koja ne preže ni od napada na decu, nema i neće nikada imati podršku građana Srbije.“

„Građani naše zemlje žele pristojnu državu koja se razvija i napreduje, a pokazali su da podržavaju odgovornu politiku predsednika Aleksandra Vučića, a ne politiku onih kojima smetaju investicije, a podstiču mržnju i nasilje“, napisala je Gojkovićeva. Ona je u Skupštini izjavila da ovo više dalje ne sme da se toleriše već da će država morati više da kontroliše internet i sankcioniše prestupnike-

„Znate, to nije cenzura. Nije cenzura kada kaznite manijaka, lažova i one koji šire laži i pretnje po društvenim mrežama, moraćemo nešto uraditi povodom toga, dosta je toga da svako radi šta hoće po intenetu“ – izjavila je Maja Gojković.

Izvor: Rikošet

Podeli
Updated: јул 31, 2021 — 12:34 pm

13 Comments

Add a Comment
 1. Pošto je to vaš posao, niko od njih ne mora da brine. Ako ikada krenete u akciju, svi oni će doći na red posle vas. Počnite od sebe.

 2. Poštovan i epa damo Gojković,donesite izmenu zakona za terorizam,ostalo. Za ovakva bolesna,teroristička,ponašanja. Uređenim državama su kazne dugotrajna robija. Naeka sud dobro kazini počinitelje ovi dela. Pa da vidite hoćeli neko drugi tako pokušati.Bilobi dobro kadabi otvorili neki goli otok. Da oliš pošaljete na sunčanje. Želimvam mir i dobro u vašoj lepoj državi.Pozdrav!

 3. …nije cenzura kada kaznite manijaka ,lazova i one koji sire lazi i pretnje …zvuci poznato pa uhapsite onda manijaka i lazovova koji siri pretnje i terorise Srbiju

  1. Lažovima jezik nek se osuši daj bože.Što nije bilo zaštićeno dete koje je vaš pinkovac usmrtio na pešačkom prelazu.

  2. Zakon mora da bude isti za sve! Zato treba 1. ZLO od preCednika uhapsiti, svaka njegova Pres konferencija je gomila govora mržnje!

 4. Bogami, kako se večeras čuje, teško da će ova vlast dočekati da kontrolira internet.Priprema se vleika čistka na političkoj sceni Srbije u pred- predizbornoj fazi.Govori se uveliko o svim prljavštinama crno-crvene koalicije zle valasti u Srbiji. Moramo sačekat i glas frau Merkel.No misli se da će i msje Makron promeniti retoriku.Oluja se sprema.

 5. Gospođo Gojković dobro vas poznavajući izgleda mi da pravite teren da ućutkate vaše kritičare na internetu, i da je sve ovo smišljeno u Večićevim laboratorijama laži i konstrukcija.

  1. Pa počnite prvo od vas u skupštini.Ti si jedno govno preletačevićko kao i onaj Martinović nakaza jedna ružna i pola vas SNSovaca bi trebalo pohapsiti.Gde je onaj krmak Babić što ubi ženu na rampi,gde je Mitrović otac ubice devojčice,sad ćete i Simonovića da neosudite,pa onaj predator Jutka iz Brusa,gde su ti ,pa na slobodi.Ti sterilna krmačo samo da čutiš za koga ti kradeš i živiš kao i ona Danica Drašković.

  2. Gojkovićka, pokušaj.. ti hodaš ulicom, ne? Živiš mirno? Ok, nastavi tako… peace b..h. za sad, pozz.

 6. Potoj analogiji prvo biste svi vin trebali da budete pohapseni na celu sa vodjom.

 7. Pa što onda ne reagujete na Informer, Alo, Kurir koji godišnje plasiraju na hiljade lažnih vesti….državne udare, ubista i šta ja znam koje sve gluposti. Od toga počnite!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *