GONCIĆ: Vučića vidim kao nastavljača promena od 5. oktobra!

Glumac Svetislav Bule Goncić rekao je da se nada pobedi apsolutnoj naprednjaka na izborima, kako bi se završile reforme započete posle 5. oktobra 2000. godine.

Goncić je rekao da Aleksandra Vučića vidi kao nastavljača promena započetih posle, kako se izrazio, “revolucije oktobra one godine”.

“Ako smo započeli proces u oktobru one godine, koji je podrazumevao da rušenjem jednog sistema treba da pređemo u nešto novo, bolje i efikasnije, onda mislim da u tom smislu treba nastaviti priču. Nismo promenili ekonomski okvir ili smo se minimalno trudili”, ocenio je Goncić.

On smatra da je na predstojećim izborima po sredi pitanje ekonomije, gde sa druge strane stoji zaštita ekonomskog koncepta koji smo, kako je rekao, konformo konzumirali prethodnih 20, 30, 60 godina.

Loading...

“Ima i nepopularnih poteza, ali moramo da promenimo ekonomske okolnosti da bismo živeli bolje… To je sad pitanje da li ćemo to danas moći da potvrdimo ili za dve godine. Imamo ogromne probleme u ekonomiji, sa velikim firmama za koje je bilo pitanje da li su nam potrebne”, naveo je on, ocenjujući da će i teatar morati da se menja, jer je koncept po kojem trenutno radi u Srbiji, zastareo.

Goncić kaže i da do sada nije imao problema zato što je podržao Vučića na izborima, mada, kako kaže, nije ni pratio komentare u javnosti. Smatra da javne ličnosti imaju pravo da podržavaju kandidate na predsedničkim izborima, bilo da je to kandidat vlasti ili kandidati opozicije. Vokacija, kako kaže, nije nešto što određuje koncept mišljenja, razmišljanja ili stav.

“Svako ima pravo da izrazi stav, seksualno opredeljenje, ideološko opredeljenje i mislim da je to velika stvar. Pre nije bilo tako”, podseća on.

“Živimo u jednoj zemlji i svi zajedno treba da se trudimo da bude bolje. Mislim da zajedno sa različitim mišljenima treba da stvorimo novi kvalitet. Mislim da je najvažnije da budemo zajedno, nego da produbljujemo razlike”, kaže Goncić.

Podeli
Updated: 24 августа, 2019 — 6:15 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Koja si i ti budaletina. Sećam se filma Salaš u Malom Ritu..
    Voleli smo te# sad si nam odvratan# lupetaš li lupetašlukic m

  2. Razlike produbljuju ljudi koji rade isto što i vi, tj komentarišu stanje na isti način. Nisam verovao da ćete toliko nisko pasti. Direktor BIA je ono rekao (voli žene koje kleknu) ali to sad može da važi i za vas. Gde je dečko koji obećava?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.