GORI OD TURAKA! Izvršioci izbacili iz stana profesora, njegovu ćerku, unuku i majku (80)!

Slobodan Milivojević, univerzitetski profesor, danas je sa ćerkom, unukom i osamdesetogodišnjom majkom, završio na ulici.

Slobodan je, kako tvrdi, bio žrtva prevare i zbog toga je iseljen iz svog porodičnog stana. Izvršioci su ubedili Milivojevića da izađe iz stana što je on učinio.

– Ne znam gde ću nastaviti da živim, da li kod bratanca, rođaka, prijatelja, videću, kazao je prof. Milivojević za naš portal.

– Morao je da izađe, izvršili su pritisak na njega. Pokušao je rečima da im objasni, i dokaže sve, ali očito nije uspeo, kazao je advokat.

Loading...

Advokat je insistirao da se stan zapečati. -Treba stan zapečatiti jer su ovde stvari porodice Milivojević, kazao je advokat. Izvršilac se pozivao na to da se stan isprazni od svih lica.

Inače, čovek iz Šida, tvrdio je da je M.Đ. platio kiriju od 100 evra, jer je mislio da se stan vodi na nju. Kako kaže, M.Đ. ih je sve prevarila, a prof. Milivojević je tražio da se pozove javni tužilac kako bi pomogao pri rešavanju ovog slučaja.

Takođe, Milivojević je objasnio da jedino ima poverenje u policiju i da će njima dati ključ od stana, jer ne veruje javnim izvršiteljima.

– Poštujem policiju, i samo njima dajem ključ od stana, kazao je Milivojević.

– Ovo je prvo iseljenje koje ne može da se izvrši jer nije zatečeno lice na koje se vodi sudski nalog, odnosno na M.Đ, objasnio je advokat T.H.

Stan je uredno prijavljen, i nemaju pravo da me izbace, rekao je Milivojević za naš potal. Isto tako, advokat je naglasio kako se prazni stanovi izdaju, a ne useljeni. Slobodan nije želeo da preda ključ od stana, licu koje nikada nije video.

Takođe, kako ne bi preživljavala dodatni stres, profesorovu majku su juče izneli iz stana. Baku su juče odneli iz stana kako ne bi umrla ovde, dodao je jedan od prisutnih komšija.

Poverilac je kazao da nema kontakt od M. Đ. i pozvao se na sudsku odluku. Advokat je kazao da ni u jednom dokumentu nema imena Slobodan, tako da, nista od ovoga nije legalno i ne važi, tvrdi on.

Ipak, vrata je otključao advokat, a potom kazao da uđe policija i da identifikuje sva lica u stanu. Izvršitelji su tražili M. Đ, jer je ona navodno prevarila Milivojevića. Stan se vodi na Slobodana, ali on nema punomoćje. Takođe, advokat je tvrdio da ne mogu da ga isele jer M. Đ. ne živi u ovom stanu, već porodica Milivojević.

Izvršitelji su pripremili bušilice i alate da bi provalili u stan Milivojevića. Izvršitelji su kazali da ne znaju koliko je sve ovo legalno, i da će to utvrditi policija. Izvršitelji su predali dokumenta policiji, a Slobodan je bio sam u stanu u koji se prethodno zaključao.

Izvor: Nezavisni

Podeli
Updated: 25 јула, 2019 — 7:53 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.