ISKLJUČIO TELEFON I NIKOME SE NE JAVLJA: Željko Mitrović besan kao ris zbog presude sinu!

Nakon što je njegov sin osuđen na 12 meseci kućnog pritvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradala Andrea Bojanić, vlasnik televizije „Pink“, Željko Mitrović, isključio je telefon i nikome se ne javlja, jer je razočaran u pravosudni sistem Srbije.

Posle tri veštačenja, koje nisam tražio ja ili moj sin Aleksandar, već tužilaštvo, sva tri su potvrdila da moj sin Aleksandar nije kriv, ali je danas sud osudio mog sina samo zato što je moj sin! E moj časni sude!, objavio je Mitrović.

Kako saznajemo, razlog za to je što je nakon tri veštačenja i superveštačenja, sud doneo odluku da Aleksandru Mitroviću stave nanogicu.

Aleksandar Mitrović, sin vlasnika Pinka Željka Mitrovića, osuđen je na 12 meseci nošenja nanogice u svom stanu i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, zbog saobraćajne nesreće u julu 2013. kada je na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici pregazio 17-godšinju Andreu Bojanić, rečeno je za za N1 u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Loading...

Mitrović je osuđen na jedinstvenu kaznu za oba krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Izvor: Nezavisni

Podeli
Updated: 2 јула, 2019 — 3:08 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.