JORGOVANKA TABAKOVIĆ: Život me je odveo u astrologe da proričem sudbinu!

Proriče sudbinu! Jorgovanka Tabaković, poslanica SNS i šef ekonomskog tima te stranke, otkriva za Kurir kako je, kad je njena porodica zapala u tešku finansijsku krizu, počela da se bavi i astrologijom!

Jorgovanka Tabaković, poslanica SNS i šef ekonomskog tima te stranke, otkriva za Kurir kako je pre osam godina, kad je njena porodica zapala u tešku finansijsku krizu, od muke počela da se bavi i astrologijom! Radila je horoskop isključivo za sebe i članove svoje porodice, nikada za druge. I nikad za pare.

Tabakovićeva kaže da je posle smene vlasti 2000. godine, počela da se interesuje za astrologiju. Kad je izašla iz vlade, bilo je teško, porodica je zapala u ozbiljnu finansijsku krizu.

Loading...

– Imala sam tri studenta u kući, a jedva smo sastavljali kraj s krajem. Pokojnom mužu Draganu cigare sam kupovala na čekove – priča Tabakovićeva. Iz očaja, zbog besparice, pokušavala je da nađe odgovore na pitanje zašto se to baš njoj dešava.

– Tako sam 2002. godine počela da čitam knjige o astrologiji, da pokušam da rastumačim neke stvari. Kupila sam knjigu Mileta Dupora, a onda sam sa interneta skidala programe za izradu natalnih karata – priča Tabakovićeva i dodaje:

– To ne smatram veštičarenjem, vračanjem. Takvim stvarima se nikada ne bih bavila. Tumačenje horoskopa joj je, priznaje, lepo krenulo. Međutim, horoskop joj je ubrzo otkrio i nešto što nije želela da zna.

– Jednog dana kaže mi u šali moj pokojni Dragan, aludirajući na jednu predstavu: „Grozdana, pogledaj u to tvoje gumno da vidiš kad ću da se izvadim iz krize.“ I on je tad bio bez posla. Pogledam mu horoskop, i imam šta da vidim – sve sami kvadrati u njegovoj natalnoj karti, što je veoma loše. To se desilo u martu 2006, a u aprilu te godine konstatovali su mu rak. Tad sam prestala da gledam horoskop – priča nam Tabakovićeva.

Ipak, priznaje da i sad s vremena na vreme „baci pogled“ na raspored zvezda. Ali svoje znanje ne zloupotrebljava u politici. Tvrdi da svojim kolegama iz stranke nikada nije „proricala budućnost“.

– Ne gledam na taj način, da vidim rejtinge i ko će da pobedi na izborima – kaže Tabakovićeva.

Podeli
Updated: 17 априла, 2019 — 4:18 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.