Jovana: Muškarci koji nemaju novca su slepci, ne mogu doživeti orgazam ako nije milioner

Voditeljka ne prestaje da šokira.

Jovana Jeremić cele prošle godine pričala je o uslovima koje mora da ispuni njen budući partner, uvek ističući materijalni momenat, a sada je i obrazložila zašto je neophodno da on bude milioner. U pitanju su, naime, fiziološki razlozi – bar tako tvrdi voditeljka.

„Priželjkujem sebi partnera iz inostranstva jer sam postala svesna da u Srbiji nema čoveka za mene, ja sam se pomirila sa tim. Ja sam jača od 99 odsto muškaraca u Srbiji, finansijski sam jača. Taj neko mora da bude milioner, a u Srbiji ih ima možda deset. Svi su oženjeni, a ja ljubavnica nikad biti neću. Mora da bude imućan, to mi je afrodizijak u seksu, ja nemam libido ako nije tako, ne mogu da doživim orgazam“, rekla je za „Informer“ Jovana i ostala živa, te nastavila:

Tokom gostovanja u Pinkovom rijaliti programu Zadruga, izjavila je da su muškarci koji nemaju novca – slepci!

„Pošto sam grešila, naučila sam u međuvremenu da ne volim da budem sama. Dosta sam pristajala na muškarce koji me nisu dostojni i trošila vreme. Biću sama nekoliko godina dok ne nađem pravog. Ja puno zarađujem, svaki minut sa pogrešnim muškarcem kom poklonim pažnju koja je skupa, meni je potrošen novac. Ja hoću da narednih godina obezbedim i svoje unučiće. Ja sam ispala najveći materijalista u javnosti prošle godine zbog izjave da ženi muž treba da kupi roleks, auto i stan, ali to je istina“.

Inače, Jeremićeva je bila udata za čoveka koji nije milioner, a koliko je poznato, ni drugi njeni izabranici nisu bili bogataši, ali očigledno je shvatila da je krajnje vreme da sebi priušti… milione.

Podeli
Updated: јануар 3, 2023 — 3:10 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Niti je ona voditeljka, ni novinar, niti od takve osobe ovakvo ponašanje šokira. Baš je strogo u granicama očekivanog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *