Jovičić: Vučić je nešto najbolje što se desilo Srbiji – Niko ne može uraditi ono što Vučić može!

U poslednjih 30, 40 godina niko bolje nije predstavljao Srbiju od Aleksandra Vučića, kaže Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula.

On se na najbolji mogući način zalaže za interese naše zemlje, naglasio je Jovičić.

„Mislim da je Aleksandar Vučić nešto najbolje što se Srbiji desilo. On se zalaže za interese Srbije na najbolji mogući način u međunarodnoj politici, u očuvanju teritorijalnog integriteta, u ekonomskom smislu“, rekao je Jovičić za „Kurir“.

Rešavaju se, dodaje, goruća pitanja, rade se auto-putevi, nezaposlenost je sa 25 odsto pala na 11, otvoreno je na desetine fabrika po čitavoj Srbiji, privlače se investicije, plata će sa 350 uskoro skočiti na 500 evra…

Loading...

Ova zemlja se rušila 30 godina, nije moguće ni podići je za nekoliko godina, ali Srbija je, naglašava, sada neuporedivo bolja i cenjenija u svetu.

„Vučićeva snaga je što ume da balansira, da vodi politiku koja nije nepotrebno oštra, ali u svakom trenutku pokazuje da Srbija mora da se poštuje. To je umeće. To je definicija vođenja države, a to niko nije uspeo da uradi“, istakao je Jovičić.

On kaže i da će se povući iz predsedništva SNS ako Vučić ne ostane na čelu stranke.

„Onog trenutka kad Vučić ne bude predsednik SNS, ja neću više biti član predsedništva stranke. Ostaću član stranke, ali neću biti ni na jednoj funkciji u njoj. U SNS sam ušao zbog Vučića još 2008. na osnivačkoj skupštini i smatram da ta stranka bez njega nije ista“, zaključio je Jovičić.

Podeli
Updated: 7 августа, 2019 — 8:02 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.