JUTKA KAO TITO: SNS botovi nose njegovu URAMLJENU SLIKU

Danas se nastavlja suđenje donedavnom predsedniku opštine Brus, Milutinu Jeličiću Jutki.

Okupljeni građani su došli kako bi pružili podršku Jutki, a neki od njih nose i njegove uramljene fotografije. Verovali ili ne.

Takođe, na majicama koje nose Jutkine pristalice piše slogan „Pravda za Jutku“.

Loading...

Podsetimo, protiv dugogodišnjeg predsednika Opštine Brus čak sedam žena je podnelo krivične prijave za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja.

Optužnica je podignuta samo u slučaju Marije Lukić, koja je dve godine radila kao njegova sekretarica.

Prethodno ročište je odloženo, jer se Jeličićeva advokatica nije pojavila. Ona je tog jutra obavestila sud u Brusu da na pretresu neće moći da prisustvuje, jer je u isto vreme ima zakazano suđenje u Visem sudu u Nišu. Jeličić je tada izjavio da bez prisustva svog pravnog zastupnika ne želi da se izjasnjava.

Podsetimo, Jeličić je Lukićevoj između ostalog, za dve godine posalo oko 15.000 neprimerenih poruka, koje je ona plasirala u javnost. Danas će se na sudu pojaviti svedoci, medju kojima i ostale žene koje je Jeličić seksualno uznemiravao. Za krivično delo za koje se tereti Jeličiću zaprećena je kazna do tri godne zatvora.

Podeli
Updated: 27 маја, 2019 — 5:37 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Kako mogu da budu njeni svedoci one kao ona?One odbacene,ona prihvacena…njegove pristalice i njene pristalice?!Ok.on svakako kao aktivan politicar ima pristalice,a ona nije imala nikada do sada,sad odjednom masa pristalica doslih sa konca i konopca.Gde joj je porodica i familija mnogobrojna iz Brusa-njeno poreklo je tu i svi njeni su tu!O cemu se ovde zaista radi…cisto da zna gradjanstvo koje trpi i slusa ono sto ne zeli i nece.Kopetentni omogucite gradjanstvu osnovno ljudsko pravo na miran zivot u ovom sirotom mestascu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.