Kada Sarapa gurne telefon u lice Vučiću TO NIJE ATENTAT (VIDEO)

U jutarnjem programu televizije Pink voditelj Predrag Sarapa je u jednom trenutku mobilni telefon, koji je držao u ruci, pokazao predsedniku Aleksandru Vučiću. Na isti način kako je to nedavno uradio naš kolega Miodrag Sovilj.


Međutim, ovog puta, za razliku od situacije kada je novinar televizije N1, Miodrag Sovilj, na konferenciji za medije u Beogradu na vodi, predsedniku pokazivao dokument o trgovini oružjem na mobilnom telefonu, što je od strane provladinih analitičara i tabloida protumačeno kao nepristojno i neprimereno, pa čak i po predsednika opasno ponašanje, izostale su reakcije ljudi iz predsednikovog najbližeg okruženja.


Baš kod Sarape u Jutarnjem programu, na jutro kada se saznalo da je predsednik smešten na VMA zbog zdravstvenih problema, urednik Informera Dragan J. Vučićević je obšanjavao vezu imeđu mobilnog telefona i zdravstvenog stanja.


„Onaj, kolega, da ga tako nazovem, valjda sa N1, koji unosi telefon predsedniku države u lice, pa gde to ima. Ideja je bila da se izazove mahinalna reakcija svakog čoveka, normalnog čoveka, svako bi reagovao tako. Pa vi i ja, svaki gledalac, 90 odsto nas, kada bi nam neko gurao telefon gurnuo bi ruku, ako ništa drugo.

Loading...

To je bila ideja da se isprovocira takva refleksna reakcija Vučića da bi se posle od toga pravio haos“, rekao je Vučićević.

Podeli
Updated: 1 децембра, 2019 — 10:01 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.