KONOBAR KOJI JE ŠKOLU JEDVA ZAVRŠIO sa dvojkama vodi privredu Srbije

Beograd-Prodaju najvećeg poljoprivrednog kombinata u ovom delu Evrope vodi verovali ili ne Dragan Stevanović zvani Boske koji visoki funkcioner SNS i blizak saradnik Aleksandra Vučića.

Upućeni tvrde da je Boske osnovnu i srednju školu jedva završio sa dvojkama i trojkama i da je do ulaska u SNS radio kao konobar kada kao kakav pravi genijalac za pet dana polaže 10 ispita na Višoj školi za menadžment i poslovne sekretare u Sremskim Karlovcima i tako postaje državni sekretar u Ministarstvu privrede.

Danas taj isti Dragan Stevanović zvani Boske rukovodi prodajom najvećeg poljoprivrednog kombinata u ovom delu Evrope.

Reč je naravno o PKB-u gde naprednjačka lopovska banda u proseku jedan hektar najkvalitetnijeg poljoprivrednog zemljišta prodaje za tričavih 16 evra.

Da, dobro ste čuli. hekatr najkvalitetnijeg pljooprivrednog zemljišta za 16 evra.

Šta još treba da se desi u Srbiji da narod shvati da zemljom pod plaštom političke organizacije rukovodi organizovana kriminalna grupa kojoj joj je na vrhu Aleksandar Vučić dok je njegob rođeni brat Andrej Vučić zadužen za operativne poslove tog kriminalnog kartela.

Podeli
Updated: новембар 29, 2019 — 6:18 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Док народ схвати, ничег више нема што му може помоћи.

  2. Nije kasno nikada za povratak na liberalni socijalizam..setimo se osamdesetih,sve bi funkcionisalo kao u Švajcarskoj za koju god.Samo da se naše opljačkano zlato I pare brate pravnim putem bilo bi mnogo bolje..pozz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *