KRLE IZGUBIO TEZGU NA TVITERU – svaki tvit naplaćivao!

Poznati tviteraš, marketinški stručnjak i glavni Vučićev bot na Tviteru, Nebojša Krstić, doživeo je da mu Tviter suspenduje nalog po prijavi mnoštva korisnika ove društvene mreže. 
Tviter zajednica u Srbiji neće puno osetiti nedostatak Krleta na Tviteru. Uostalom već su se pojavili lažni nalozi koji „pokojnog“ Krleta imitiraju. Najpatetičnije je bilo lamentiranje gej aktiviste Predraga Azdejkovića na Tviteru za „pokojnim“ Krlom.

Ono što je problem, jeste što, kako saznajemo to što je Krstić ovom suspenzijom naloga ostao bez dobro plaćene tezge. Naime, Vučić je Krstiću za svaki objavljeni tvit plaćao po 100 evra. Krstić je objavljivao dnevno od 10 do 15 a nekad i više tvitova.

Vučić izuzetno ceni Krletovo tvitovanje i njegov je vatreni fan na Tviteru. Sada kada je Krstić, ipak svojom greškom, doživeo suspenziju naloga, pitanje je kako će njegov vatreni fan Vučioć reagovati. Sem „stručnih analiza“ na TV PINK i tvitova, Krstić malo šta može koristiti Vučiću. Suspenzijom na Tviteru, Krletu su krila podsečena, zamah mu je mali, i ostaje mu samo TV PINK.

Loading...

Ostaje mu ili da pravi novi nalog, ponovo ga razvija, a za to treba vremena, i opet i kad ga napravi, neće imati uticaj kakav je imao sa nekoliko desetina hiljada pratilaca ili da odustane od Tvitera. Kako god da uradi, Krle je definitivno na gubitku. 
Tviter zajednica je možda letargična, ali je najzad reagovala na višegodišnje trolovanje „marketinškog stručnjaka“ Krleta. Treba se samo setiti narodne izreke – bolje sprečiti nego lečiti – i primeniti ovaj metod i na druge uticajne trolove.

Izvir: ricochetspecial

Podeli
Updated: 19 маја, 2019 — 7:57 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Krlobot je jedan od glupljih Vučketovih botova. Žali bože para koje je Vučke sprcao na ovog debila. Nazabijao si je krš autogolova kroz noge. Retko beskorisna masa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.