Lane Gutović: S obzirom koliko puno Vučić priča malo i laže

Glumac Lane Gutović gostovao je na Jutjub televiziji Balkaninfo gde je u nizu prozivao nekoliko naših glumaca i javnih ličnosti koji su ušli u političke vode.

On je dotakao i premijerku Srbije ali i predsednika Vučića.

Šta je sve ovaj legendarni glumac rekao za naše poznate:

KO JE ANA?

Dođe tako neka Ana sa strane ne znaš ni ko je i kažu ti evo ti je sada premijerka. I ti gledaš u čudu pa ko je ovo nisam za nju glasao. Pa kažu ona je premijerka tako je oslovljavaj. Pa imam ja ženku kerušu mogu i ja nju da proglasim za premijerku Srbije.

VUČIĆEVA JAVNA KUĆA

Vučić zapravo izborima dobija bon na narod. Svaka dobrostojeća država Evrope ima javnu kuću i tamo kupiš bon i onda možeš da jašeš toliko i toliko prostitutke. Vučić pobedom na izborima od naroda dobija bon kojim će dokle mu traje mandat da jaše taj isti narod.

VUČIĆ NIJE LAŽOV

Vučić ne laže. On priča istinu ali nije nikad pojasnio do kraj na šta i koga misli. On recimo kaže “Živećemo bolje”. To nije laž. Žive će bolje, on i njegovi. Dakle samo nije precizirao na koga misli. On je zaista rekao istinu.

NIJE NEGO

Optužuju Vučića da laže da nikad ne govori istinu. Ponekad mi deluje da su ljudi oštri i previše prema njemu. A ja im kažem onako iskreno. Malo i laže s obzirom koliko puno priča.

Izvor: Dnevni Žurnal

Podeli
Updated: јул 2, 2020 — 9:17 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *