LGBT aktivisti davali 500 evra za dovođenje dece na paradu?! Porodični paket se više plaća

LGBT marš u Beogradu već godinama muči muku sa malom posetom i odsustvom interesovanja građana za takav vid manifastacije. Na društvenoj mreži Tviter pojavili su se podaci doktor Jovane Stojković predsednice pokreta Živim za Srbiju da je davan novac za prisustvo na skupu.

Naime, ona istakla da je dobila informacije o tome na koji način su ekonomski ugroženi građani vrbovani za učešće na Gej paradi. Kako je objasnila LGBT aktivisti su svesni odsustva porodica sa decom na njihovim skupovima, pa su odlučili da novcem nadomeste odsustvo popularnosti.

Kako doktor Stojković kaže pripadnici gej pokreta nudili su cifru od 500 evra za one koji dođu sa supružnicima i decom na kontaverznu paradu, a uz to je postavila i fotografiju dece koja drže simbol indentitarističkog LGBT pokreta.

Verska mržnja na skupu

Loading...

LGBT aktivista Nik Jovičić Sas na beogradsku Paradu ponosa došao je noseći ikonu Bogorodice na kojoj je oreol bio u duginim bojama, koje su i boje LGBT zastave iako hrišćanstvo izričito tretira homoseksualizam kao greh.

U tužbi se navodi da je Nikola izvršio krivično delo iz člana 317 stav 1 u vezi sa stavom 2 krivičnog zakona Republike Srbije koje glasi:

„Ko izaziva ili raspiruje nacionalnu, rasnu ili versku mržnju, ili netrpeljivost među narodima ili etničkim zajednicama koje žive u Srbiji, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina“.

Hapšenja i nasilje

Grupa demonstranata nekoliko sati je držala u blokadi centar grada, tačnije ugao Ulice kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra, pokušavajući da spreči održavanje Gej marš čiji su sledbenici trebalo da prođu kroz Kneza Miloša. Oni su kasnije tog dana nasilnom reakcijom pripadnika Žandarmerije koji su pokušali da ih potisnu sa mesta skupa koji su kako su istakli uredno prijavili policiji.

Podeli
Updated: 23 септембра, 2019 — 6:42 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.