MAĐARSKI MEDIJI: Andrej Vučić hteo da kupi BOSS za male pare. Intervenisao lično Viktor Orban

Jedan slučaj je ostao zabeležen kao možda i najveći skandal koji je jedan političar imao u Subotici. Zbog celog slučaja picerije Boss, morao je da interveniše i mađarski predsednik Viktor Orban. Da skandal bude još veći. u njegovom centru se našao Andrej Vučić, brat predsednika republike Srbije.

Andrej Vučić je navodno, po rečima tabloida, jedno vreme vršljao po Subotici sa svojim reketašima, gde je pokušao da za milion evra kupi celokupan restoran piceruju „BOSS“ iza Mađarske ambasade. Razgovor je vodio sa gazdom i vlasnikom iako zna da lokal vredi pet miliona evra, ponudio mu je milion da mu preda ceo posao.

Vlasnik lokala je munjevito pozvao predsednika Mađarske koga lično poznaje, Viktora Orbana, nakon čega je usledio munjevit poziv od strane Aleksandra Vučića, koji je rekao Andreju da se brzo izgubi iz lokala jer ga je zvao Orban, zapanjen ovakvim pokušajem reketiranja.

O ovom skandalu su pisali i mediji u Mađarskoj, što možete videti na sledećoj slici, ali i na

Podeli
Updated: 10 априла, 2019 — 4:46 pm

5 Comments

Add a Comment
  1. bese li to onda kad je izvucena sedmica na lotou u Subotici da se bata ne vraca peske iz Vojvodine nego da se ipak necim pohvali

  2. majstore kad bi mi on došao sa svojim reketarima u tahav lokal samo bi izvadio pumaricu i poroko bi ih ko zečeve.

  3. Mađarski tekst je od leta 2017, kažu da je nuđeno 30 miliona? Ajde se dogovorite 😀

  4. I milion eura je sumanuto mnogo za taj lokal.

  5. Malo je Batica dobio od zandara na paradi ponosa .Ima Canak pravo treba Vojvodinu sto pre odvojiti od Srbije toje i tako vestacko napravljena pokrajina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *