MITROVIĆ: NE MOGU SELJAČINE IZ UNUTRAŠNJOSTI DA PROTESTUJU U MOM BEOGRADU!

Vlasnik RTV Pink Željko Mitrović na svom profilu na društvenoj mreži Tviter obrušio se na lidera Dveri Boška Obradovića kojeg je nazvao čačanski đilkoš.

Mitrović je na svom profilu podelio video sukoba Obradovića sa policijom i napisao sledeće:

“Još od vremena Džoa Bageriste, ovi i drugi čačanski đilkoši stalno bi da gaze Beograđane! Više ne prave pitanje da li je u pitanju bager, buldožer ili kamion. Marš bre seljačine iz našeg grada! SRBIJA FAŠISTIMA NIKADA ULTIMATUME NIJE PRIHVATALA! P.S. Mi Beograd počistismo, Čačani a vi?”.

Podeli
Updated: 20 марта, 2019 — 8:42 am

6 Comments

Add a Comment
  1. Hajde da ne komentarišem sadržaj ovoga što je vajni Beograđanin napisao, nego stil pisanja i gramatiku. Kako li je samo našao slova č i š, a nije uspeo da nađe slovo đ, pa ispadoče čačanski DJilkoši? O tome gde se stavljaju znakovi interpunkcije ne vredi ni raspravljati. Ali valjda to tako biva kada nepismeni i oni sa kupljenim diplomama vode državu.

  2. Ako su Čačani seljaci i đilkoši, kako to da Mitrović ima imanje u okolini Čačka(doduše u opštini Lučani, selo Dučalovići )?

  3. tvoj sin je zgazio beogradjanku pa nista …

  4. Udbaš iz vremena tiotističkog vremena vaspitavan od malena da kroji kapu zajedno sa gomilom ostalih udbaških naslednika danas vlada Srbijom, Greška posle 5. oktobra je nesprovedena lustracija.Ali, doći će i to uskoro.

  5. Stoko narkomanska ko je seljacina. Da ti nije Slobe ne bih imao ovu imperiju barabo jedna. Pozdrav od postenog seljaka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.