Naprednjak Ničić: Mladi u Srbiji su lenji i neće da rade za 300 evra (VIDEO)

Gostovanje gradonačelnika Zaječara Boška Ničića u jutarnjem programu „Happy“ televizije izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama, nakon objavljivanja samo dela gostovanja u kome gradonačelnik govori o stanju (ne)zaposlenosti u gradu na Timoku.


Na pitanje novinarke Irine Vukotić kako čelnici grada rade na tome da mladi iz Zaječara ostanu u svom gradu, gradonačelnik Boško Ničić je uz konstataciju da je to jako teško pitanje odgovorio sledeće:

“ U Zaječaru ali i čitavoj Srbiji stvara se tako loša, politička atmosfera da ispada da je bolje otići u Slovačku da se tamo radi za 500 evra, i da se od tih para potroši 200, 300 evra na hranu i stan i da pritom spavate sa njih 20-ak u sobi, kao u vojsci i onda ti maltene ne ništa ne ostane… ali eto kao primam 500, a neću da ostanem da radim za 300 evra kući, gde mi mama ujutru isprži jaja za doručak ili to što ima.


Ta atmosfera za Srbiju je katastrofa, ta negativna energija koju šire će nas pojesti, a ne to što mi nemamo.


Ja mislim da mi ipak idemo u dobrom pravcu! – poručio je Boško Ničić.
Ja sam čovek koji nema dlake na jeziku i mislim da nije to toliko loše koliko smo mi napravili sami sebi svaki dan.

Naravno ne živi se super, ali tamo gde se živi super tamo se i radi…ja sam imao prilike to da vidim.


Tamo se ne izlazi ni ponedeljkom, ni utorkom ni sredom i četvrtkom, već samo petkom i subotom jer se u nedelju ide u 9 u krevet, jer sutra vas čeka novi radni dan na poslu.

A onda kada vam gazda kaže da dođete odmorni na posao, da radite 8 sati dnevno, onda ispada da se neko ne bori za vas, da vam stavljaju pampers pelene i slično, dakle počinje ta priča.


Stvorili smo od ove države kao da mi sami sebe mrzimo i stvaramo atmosferu takvu.


Ti mlad ljudi će uskoro u Zaječaru, evo ja garantujem imati priliku da počnu da rade.


I ja bih voleo da tih hiljadu prvih koliko treba da uposlimo da nađemo prvo, ko hoće da ustaje ujutru u pola 6, 6 da bi bili na poslu u 7″, objasnio je gradonačelnik.

Podeli
Updated: 30 јуна, 2020 — 10:35 pm

8 Comments

Add a Comment
 1. Lepo ga je naučio Šešelj,a žirafa podržava.

  1. Ti ces nesto da pricas,bruko,ni tvoji sugrađani ne mogu da te gledaju!!
   Svasta bi ti rekao,ali nece da objave!!!

 2. Druze ili g-din Nicicu zasto Vi niste radili za 300 evra nego ste otisli u politiku gde imate 1000 evra legalnih i legitimnih + ko zna koliko evra nelegalno stecenih….

 3. Sto ti ne radis za 300e?Vasko jedna,naso si da pljujes po mladima.Mladi nisu lenji a ni glupi da ih neko maltretira za j…nih 300e,kad mogu (kako ko) da zaradi te pare.Ko hoce i ko ume i snalazljiv je zaradi i vise

 4. svaka mu cast prvo dovedete srbiju do eksremnog siromastva pa onda dokazuje te naciju kao neradnu 300 evra treba dati njemu pa nek plati 10000 stan 4000 struja voda ostalo pa kupovina namirnica za ceo mesec sa platom od 36000 hiljada vi mu dodjete u minusu 7000 hiljada a vas norma sat od 500 do 1200 dinara za vaseg poslodavca

  1. Uh ja sam zaista ostao bez teksta,a i sta reci posle ovog?!?!!!!!

 5. …bolje je ćutati i biti smatran glupim,nego reći bilo šta i odkloniti svaku sumnju…
  Kineska poslovica…
  Daj svoje dete,da je kinez spopada,primorava na seks…daj sina u Juru u naclolgor za 300e

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *