NAPREDNO – Još jedan ministar „diplomirao“ kod „firme Miće Megatrenda“ i to za JEDNU GODINU

Da Megatrend International Expert Consortium Limited nije nikakva obrazovna ustanova, već firma za produkciju lažnih diploma za političare, potvrđuje slučaj još jednog ministra koji se predstavlja kao “diplomac” ove fantomske firme Miće Megatrenda u Londonu, izjavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Kako je Tepić navela u pisanoj izjavi, reč je o Petru Đokiću, ministru energetike i rudarstva u Republici Srpskoj.

“U njegovim zvaničnim podacima se navodi da je „diplomirao“ u istoj firmi u kojoj je i ministar Nebojša Stefanović, i to 19. septembra 1991. godine. Firma Megatrend International Expert Consortium Limited u Londonu registrovana je svega 13 meseci ranije, 24. avgusta 1990, tako da ispada da je Đokić za godinu dana položio sve ispite za sve četiri fakultetske godine!?”

Istakavši da navedena “firma Miće Megatrenda” nikada nije imala ni nastavne prostorije, niti studijske programe, dekana, profesore, kao ni promet od školarina, Tepić je zaključila da je to očito samo jedna od njegovih fantomskih obrazovnih firmi za proizvodnju diploma političarima na vlasti.

Loading...

“Mesec dana od zahteva da pokažu diplome, da dostave podatke o tim studijskim programima, ceo nostrifikacioni predmet ministra Nebojše Stefanovića – svi zajedno ćute i kriju ga. Ako neće Stefanović da pokaže diplomu, mogao bi njegov kolega – ministar energetike Aleksandar Antić, za koga dobro obavešteni tvrde da je takođe “diplomirao” na istoj nepostojećoj školi”, kazala je Tepić.

Podeli
Updated: 7 августа, 2019 — 8:07 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.