NAPREDNO – Srbija dobila još jednog doktora nauka!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević primio je titulu počasnog doktora nauka na Ruskom državnom socijalnom univerzitetu u Moskvi, koju mu je uručila rektorka Univerziteta Natalija Počinok, saopštilo je danas Ministarstvo.

Titula počasnog doktora nauka predstavlja značajan simbol i potvrdu postignutog napretka u razvoju bilateralne saradnje u socijalnoj sferi, ali i u sferi odbrane i bezbednosti, funkcije koju je Đorđević obavljao pre aktuelne, stoji u saopštenju.

Pošto je primio počasni doktorat, Đorđević je održao predavanje studentima na temu odnosa Rusije i Srbije u oblasti socijalne zaštite.

Loading...

Kako se ističe, Đorđević je prvi ministar u Vladi Srbije koji je postao počasni doktor nauka moskovskog univerziteta.

Podeli
Updated: 17 маја, 2019 — 3:23 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. U Srbiji već znaju za tu „pojavu“, a i EU će (preko Srba kao što je ovaj majmun na slici i „Dr“ Slina) saznati da je „Dr“ maska iza koje se kriju razni majmuni, idioti i lopovi (kao što je ovaj na slici i „Dr“ Slina!) šteta što i Toma majmun nije „nabavio“ takvu „titulu“ za sebe i svoju majmunicu Dragicu „humanitarku“ jer i njima bi isto tako lepo pristajalo!

  2. Da li je ovo dno? Plasim se da nije

  3. Само ме интересује да ли је говорио о недостатку гениталија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.