NAROD POČEO DA TERA SNS SENDVIČARE: Da vas ne vidim u mojoj ulici! (VIDEO)

Aktivisti Srpske napredne stranke ne prestaju za uznemiravanjem građana. Jedan stariji gospodin oterao ih je sa kućnog praga i rekao im „da se gube iz njegove ulice!“


Naprednjački aktivisti postali su toliko nametljivi da uhode građane. Najnoviji snimak pokazuje kako su bežali od starijeg gospodina, koji im je otvoreno pokazao da nisu dobrodošli.


– Došli ste na moj privatan posed! Hoću da se predstavite! Da vas ne vidim u mojoj ulici i mojoj kući, da se gubite odavde, sram vas bilo! Mladi ste ljudi, šta radite to?

Što se ne legimitišete, ko ste? Kakve spiskove to držite? Pogledajte se malo u oči, bojite se od starca od 67 godina. Sram vas bilo, svako će vas oterati iz ove kuće! Da se gubite iz ovog kraja! – rekao je ovaj gospodn.

Loading...


Podsetimo, aktivisti SNS pojavljuju se građanima na vratima sa spiskovima. Njihovo uznemiravanje odlazi u ekstrem, a nadležni ne reaguju, i ne pitaju se kako se još lični podaci mogu zloupotrebiti.


Vladajuća stranka je zaboravila da je političko opredeljenje privatna stvar, u koje niko, pa čak ni oni, nemaju pravo da zadiru.

Podeli
Updated: 3 марта, 2020 — 6:10 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.