Narodu naređuje da ne paniči, a stranački funkcioneri SNSa GOMILAJU ZALIHE

Koronavirus u Srbiji nastavlja iz sata u sat da se širi, državni vrh apeluje da se racionalno kupuju namirnice, ali to izgleda ne važi za predsednika Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igora Bečića.


Iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prethodnih dana besneo na konferenciji za medije na one koji kupuju po 100 asepsola i koji pune kolica supermarketa kako bi obezbedili zalihe u slučaju još jače epidemije virusa Covid19, funkcioner naprednjaka je ipak odlučio drugačije.

Na društvenim mrežama isplivala je Bečićeva fotografija koji je napunio, pa i pretrpao kolica prehrambenim proizvodima i ostalim potrepštinama.


Izgleda da je strah mnogo veći od Vučićeve naredbe, dok je Bečić odlučio da ne posluša šefa, iako bi se retko koji naprednjak usudio na tako nešto.

Loading...


Još jedan od korisnika Tvitera našalio se, takođe, na račun bivše Bečićeve profesije, kada je bio kondukter pre nego što je postao državni funkcioner.


Mnoge je začudila količina vode koju je uzeo Bečić s obzirom da je svojevremeno izvadio uverenje kako je alergičan na vodu.

Podeli
Updated: 13 марта, 2020 — 7:18 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.