NEKAD I SAD: Kako je plata od 550.000 dinara PROMENILA JORGOVANKU TABAKOVIĆ!

Njene promene bile su upečatljive. Dok je od 1998. do 2000. u drugoj vladi Mirka Marjanovića obavljala funkciju ministarke za ekonomsku i vlasničku transformaciju, Jorgovanka Tabaković je imala kratku kosu, strog poslovni stil ju je i tada krasio.

Nakon što je 2008. postala članica poslaničke grupe “Napred, Srbijo” i pridružila se Srpskoj naprednoj stranci, Jorgovanka je promovisala nov izgled čiji je centralni deo bila elegantna punđa. Ta frizura je godinama unapred mnogima bila asocijacija na nju.

Jorgovanka 2012. preuzima funkciju guvernera Narodne banke Srbije sa starim izgledom, ali samo nakratko. Ubrzo je usledila značajna promena njenog imidža.

Najveće iznenađenje je priredila kad se pojavila sa paž frizurom. Punđa je te godine definitivno otišla u zaborav. Centimetri kose manje učinili su da guvernerka izgleda mlađe i energičnije.

U internet anketama u kojima se glasalo za staru i novu Jorgovanku, pobedila je ova druga.

I danas je na funkciji guvernera Narodne banke. Pohvale koje je nakon promene 2012. dobila na račun svog izgleda, ohrabruju je da ništa drastičnije ne menja na sebi.

Frizura je ista, samo nam često predstavlja njene različite varijante.

Jorgovanka Tabaković ima najveću platu u javnom sektoru Srbije, u iznosu od neverovatnih 535.323 dinara! Ona visinu svoje plate pravda na ovaj način: „Moja plata je srazmerna odgovornosti koju nosim!“

Izvor: Nezavisni

Podeli
Updated: 6 јула, 2019 — 10:37 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Srećom po tebe pa su ovi što glasaju za vas nepismeni, pa neće ovo ni pročitati.Televizija koju oni gledaju to neće objaviti. Čudićeš se šta te snađe kad se 700.000 ljudi okrene protiv vas. „Tu knezovi nisu radi kavzi, nit su radi Turci izelice, već je rada sirotinja raja koja zuluma trpeti ne može“. Istina pobeđuje – UVEK!

  2. Jorgovanka je trenutno bez ikakve sumnje najbolji ekonomista u Srbiji i ta visoka plata joj je dodeljena da bi – ćutala. Tako danas Srbiji „kroji kapu“ Siniša Mali (čitaj – nedokuvani). Za to vreme Jorgovanka je plaćena da drema u „garaži“ zvanoj NBS i da ne smeta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *