Nikolić i dalje na grbači naroda, u vili na Dedinju

Sramna i bahata odluka bivšeg predsednika Srbije, Tomislava Nikolića da na teret građana i dalje boravi u vili na Dedinju iako ne obavlja predsedničku funciju duže od dve godine i nema nikakvog osnova za to, navodi se u pisanom saopštenju Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS).

– Sramno je ponašanje Nikolića, koji ne samo da nema pravnog osnova da boravi u ovoj vili od 800 kvadrata, nego i vrlo dobro zna da je taj objekat otet od strane komunista najpoznatijem lekaru pre Drugog svetskog rata, Dr Moačaninu, koji je lečio i samog kralja, a čijim potomcima država neće da vrati njegovu imovinu. Ljudima je dosta parazita i onih koji na grbači naroda uživaju u luksuzu i privilegijama, a boravak Nikolića u vili je školski primer toga, jer za njeno održavanje država izdvaja 5000 evra mesečno, za plate baštovana, spremačica, ostale posluge, kao i troškove struje vode i ostalih potrebština – izjavio je Vojislav Mihailović, potpredsednik POKS i unuk Draže Mihailovića.

POKS navodi da su se i ranije zalagali za smanjivanje privilegija bivšim predsednicima koji po okončanju mandata i dalje imaju pravo na besplatan poslovni prostor, plaćenu sekretaricu, vozača i predsedničku platu do penzije.

Podeli
Updated: септембар 30, 2019 — 2:32 pm

4 Comments

Add a Comment
  1. Tačno je to da je Toma majmun Nikolić – parazit ali su isto i Karađorđevići!

  2. A , ja moram da se borim za , izvinite na izrazu , pisljivih 2500,00dinara putnih troskova za odlazak do Beograda kao pratnja svom detetu , jeste da je napunio 18 godina ali je on meni jos uvek dete , koji jos uvek ide u skolu , nije zaposlen ,i drzava smatra da mu za odlazak kod lekara nije potrebna pratnja , e pa nece da moze ima da ga ja licno vozim i propratim , a oni ce da mi plate pogotovu sada kad vlada virus koji oni toliko promovisu , zaraze jedne virusi koji kad se negde nastane ne izbijaju .

  3. Pa to je njen privatan račun,što je dirate.da je državni zvao bi se fond prve dame i onda bi išao dalje na sledeću prvu damu.

  4. Sto ne provere onu bitangu iz Bora Spaskovskog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *