Novi biseri i saveti od Nestorovića: BIOPIRAMIDA ŠTITI OD KORONE

Slika doktora Branimira Nestorovića pored „biopiramide orgonit“, koja navodno štiti od korone, samo je najnoviji u nizu njegovih „specifičnih“ nastupa na društvenim mrežama ili medijima, tako da koristimo priliku da našoj originalnoj Top listi nadrealizama poznatog pulmologa i člana Kriznog štaba pridodamo nove hitove. Doktor koji je najpoznatiji po opisu korone kao „najsmešnijeg virusa“, od polovine maja do sada nanizao je nekoliko „bisera“ za koje je šteta da nestanu, zatrpani drugim vestima.

Tog 19. maja, vanredno stanje uveliko je ukinuto, život se – kako smo mislili – polako vraćao u normalu a Nova.rs je objavila prvu Top listu nadrealizama dr Branimira Nestorovića.

Tada smo podsetili na njegove njegove hitove poput onoga da “soda bikarbona i meditacija pomažu protiv autoimune bolesti”, saveta da “krpelja ugušite kremom” (nemojte, molimo vas) i uverenja da su ljudi koji imaju plave oči – vanzemaljci.

Danas su društvene mreže preplavili komentari fotografije na kojoj se nalaze dr Branimir Nestorović i “biopiramida orgonit”, koju Mirjana Domonji reklamira kao sredstvo koje “štiti od zračenja i korone”.

Domonji je za Nova.rs izjavila da je fotografije napravila kada je bila u Nestorovićevoj ordinaciji, i da joj je on rekao da će da “pljušti na Fejsbuku” kada ih bude objavila. Prema njenoj izjavi, Nestorović nije rekao je da veruje u dejstvo “biopiramide”, što nije sprečilo Domonji da njihovu zajedničku fotografiju “ukrasi” reklamom za sredstvo “protiv zračenja i korone”.

Sam Nestorović ne beži od kontroverze, pa sledi podsećanje na neke od izjava koje je davao od polovine maja, kada smo napravili poslednji “presek”, do početka jula, kada je praktično prestao da se pojavljuje u javnosti.

Podsetimo se još nekih ispada čuvenog doktora iz Kriznog štaba

Podeli
Updated: 11 августа, 2020 — 1:07 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *