NOVINARKA: ZAŠTO NISTE ISPUNILI OBEĆANJE? VUČIĆ: NE SEĆAM SE ŠTA SAM OBEĆAO!

Umesto odgovora na pitanje zašto N1, u skladu sa zakonom, nije dobila odgovor Predsedništva u vezi sa odlukom predsednika da opozove oznaku tajnosti sa dokumenata BIA koje je javno čitao u programu Pinka, predsednik Aleksandar Vučić je najpre polemisao s novinarkom N1, a potom i obećao odgovor celokupnoj javnosti. A rok za odgovor je već istekao.

“Vi stvarno mislite da ja znam šta sam radio 1. avgusta”, upitao je Vučić na pitanje novinarke N1 o dokumentima koje je tada čitao u programu TV Pinka.

“Ja računam da ste vi sa N1 pravi hroničari moga vremena i da na najbolji način znate šta ja radim svakoga dana….Čim budem imao malo slobodnog vremena, a neće mi to određivati ni Šolak, ni Đilas, niti bilo koji drugi tajkun, ja ću sa time upoznati srpsku javnost”, rekao je Vučić.

N1: Gospodine Vučiću, Vi ste diplomirani pravnik, Vi morate da znate da nije pitanje Vaše procene da li je važno da mi dobijemo informaciju, nego je pitanje zakona koji predviđa rok od 15 dana?

“A rok je od 15 dana da moram to da vam dostavim? Požuriću”, odgovorio je Vučić.

Inače, Televizija N1 je zahtev podnela 5. avgusta.

“A hvala Vam što ste mi priznali da sam diplomirao na Pravnom fakultetu. Ovo je veliko priznanje za mene, jer je činjenica da sam do sada slušao samo o lažnim diplomama, ali nikako da dobijem indeks Đilasa, Šolaka i ostalih. Ja najviše volim vas sa N1, vi kod mene uvek probudite pozitivnu energiju”, kazao je Vučić.

Podeli
Updated: септембар 9, 2019 — 10:06 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Dokle više da ponižavate Srbiju? Premijer sa partnerom primio premijerku sa partnerkom…ako je i od vas, ovo je previše, ali su Srbi definitivno hipnotisani kada niko ne reaguje na ove gadosti…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *