OPŠTE LUDILO: 75.000 ljudi se prijavilo za ZADRUGU 3 !

Televizija Pink napravila je totalnu pometnju na društvenim mrežama nakon što je saopšteno da se gledaoci mogu prijaviti za Zadrugu 3.

Dok se u Šimanovcima uveliko pripremaju za treću sezonu rijalitija koja će sasvim sigurno doneti mnogobrojne inovacije, Željko je doneo jednu važnu odluku.

Naime, zbog velikog broja zainteresovanih, koji mu svakodnevno pišu na Instagramu i Tviteru, čelnik ružičaste televizije je poslao važno saopštenje – da će broj učesnika u rijaliti programu „Zadruga 3“ biti proširen.

– Pored standardnog kastinga koji sprovodi televizija Pink za septembarsku ‘Zadrugu 3’, Veliki šef je odlučio da zbog ogromnog broja zahteva na Instagramu Željka Mitrovića proširi broj učesnika. Naime, Željko Mitrović će od zahteva pratilaca na Instagram profilu odabrati dva učesnika koji će dobiti mogućnost da se takmiče u najvećem rijalitiju. Ono što je neophodno da uradite je da zapratite profil i da pošaljete zahtev sa kratkom biografijom i fotografijama – saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Loading...

Osim učesnika koje će produkcija odabrati, dvoje pratilaca Željka Mitrovića dobiće priliku da uđu u rijaliti i postanu ravnopravni takmičari za glavnu nagradu.

U prethodna dva dana, otkako je ova vest saopštena, društevene mreže su se usijale, a desetine hiljada gledalaca te televizije se prijavilo za učešće u rijalitiju.

Za manje od 48 sati želju za učešćem u Zadruzi 3 izrazilo je čak 75.000 ljudi. Psiholozi smatraju da je to samo pokazatelj psihološkog stanja nacije.

Podeli
Updated: 24 јула, 2019 — 8:58 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.