Otkrivena original rijaliti “ Zadruga “ na saobraćajnom fakultetu

Studenti ftna, departman saobraćaj , na saobraćijadi koja se održava početkom godine najčešće u gradovima na mediteranu. Saobraćijada predstavlja takmičenje studenata iz regiona i šire u raznim sportskim i strukovnim disciplinama.
Naravno, najveći motiv za studente pokemone da odu na taj događaj jeste mogućnost da piju, da se drogiraju i da orgijaju.

Nemam ja ništa protiv toga zato što nikada nisam, i nikada i neću učestvovati u takvim događajima. Znam da je zdrav razum odavno napustio ovu zemlju i da je sve.ono što je pre 30 godina bilo sramota, danas normalno i deo svakodnevnice, Ali ne mogu da ne osudim savez studenata saobraćaja koji javno na društvenim mrežama objavljuje slike orgijanja određene grupacije i samim tim direktno diskredituje mene lično i sve poštene i čestite ljude koji studiraju na tom departmanu stavljajući nas direktno u koš sa pokemonima.
Oni nisu i i ne treba da budu oličenje akademskih građana koji treba da neguju.kulturu bonton i gospodski manir. Nažalost oni.su u većini. Sami.tim možemo sa sigurnošću reći da će u ovoj zemlji u budućnosti zavladati i potpunost šund kič i nemoral.
Autor: Nebojsa Lukic

Podeli
Updated: 25 јуна, 2019 — 12:59 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.