OVO JE DUŠICA IZ SNS-a: Plata 100.000 ne zna da čita, a ni padeže (VIDEO)

Narodna Skupština u zemlji Srbiji deluje kao da je izašla iz neke priče Branislava Nušića ili da su prenosi parlamenta, ustvari „Farma“ i „Parovi“ uživo,Kao i većina ljudi u ovoj zemlji koji prate sednice parlamenta, i mi se nerviramo i smejemo od muke.

Ponekad, ali samo ponekad, možemo da se smejemo i bez muke, jer neko ko je sa druge strane ekrana potpuno neverovatan.

Takva je i Dušica Stojković, mlada napredna snaga iz beogradske opštine Rakovica.E sad, poznato je da u galerili SNS-ovih poslanika ima baš svakakvih likova. Onih koji služe samo pljuju i blate politčke neistomišljenike, oni koji služe samo da hvale Aleksandra Vučića, a ima i onih koji su potpuno izgubljeni slučajevi.

U ovu treću grupu spada i Dušica.Iz videa iznad ste imali prilike da se uverite da Dušica ima problema i sa čitanjem sa papira. To nekako provejava u njenom nastupu..

Loading...

Zaključak se sam nameće: dok god imamo ovakve narodne poslanike – Srbija će biti tu gde jeste. Dok god Marko Atalagić bude vređao svakog kog stigne a u tome mu „tercirao“ Marijan Rističević.

I dok god budemo imali ovakve kao Dušica, koji su makar mogli jednom da pročitaju pre sednice govor koji im je neko drugi napisao!

Podeli
Updated: 14 фебруара, 2020 — 8:05 pm

4 Comments

Add a Comment
  1. Ako ova gospodjica nije udata nece se udati nikada jedino ako nadje nekog slicnog njoj koji nece primetiti sta ova jadnica prica.

  2. Da ima iole obraza sama bi rekla ovo nije za mene i napustila politiku ali za platu od 100.000 ostaje u skupštini ili što da ne i u rijaliti zadruga.

  3. A sto da se ne uda, pa koliko samo kandidata iz stranke ima istog mentalnog sklopa, znanja i umenja 🙂

  4. Naucice drte sta ste zapeli , ko da dte se Vi rodili naiceni .
    A plata je ok fa se dete obuce kako je red .
    Ljufi. Bre

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.