OVO SAMO NAPREDNJACI MOGU – U BORU ZA NEPOSTOJEĆU ŽIRAFU ISKEŠIRALI 50.000 EVRA

Planom izgardnje zoološkog vrta u Boru, koji je danas obeležio šest godina od osnivanja, bilo je predviđeno da u njemi posetioci mogu da vide i žirafu, zbog čega je i napravljen objekat za njen smeštaj

Izvođači radova, koji su u Zoološkom vrtu u Boru naparvili objekat za smeštaj žirafe, sudskim putem su sa računa opštine Bor naplatili nešto više od šest miliona dinara, a objekat iako je podignut i prisilno plaćen, do dan danas žirafa u taj zoološki vrt nije stigla!

Planom izgardnje zoološkog vrta u Boru, koji je danas obeležio šest godina od osnivanja, bilo je predviđeno da u njemi posetioci mogu da vide i žirafu, zbog čega je i napravljen objekat za njen smeštaj.

Ali, izvođačima radova nije plaćeno za taj posao, zbog čega su oni sudskim putem naplatili svoja potraživanja.

Loading...

S druge strane, žirafa u Bor još nije stigla, a Opština Bor ostala bez 50.000 evra zbog žirafe koja nikada nije stigla u grad

Podsetimo, zamenik gradonačelnika je poznat po pedofiliji koju čak javno izražava I na svojim fejsbuk statusima

Podeli
Updated: 4 октобра, 2019 — 6:12 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Klasično pranje para. Da ne pominjem da je držanje životinja u kavezima, u azilu, bilo gde van njihovog prirodnog staništa zločin. Ja u ZOO vrtove i u cirkuse ne idem zbog tih razloga. Plus pedofil… nadam se samo da neće da kupe za ZOO vrt bebu žirafe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.