PARANOJA! Vučić u kancelariji ima 9 LCD televizora!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je poznat po svojoj skromnosti, pa tako i pored predsedničke funkcije on nema 50 televizora u svojoj kancelariji , ima ih samo devet.

Nama neradnicima i bitangama ,uvek nešto smeta ,kod našeg malog Aleka. Evo sada kada nemamo šta, smetaju nam televizori. A Acko ih u svojoj kancelariji ima samo devet…

Običnom čoveku je to jako čudno, međutim, naš predsednik nije običan čovek.

Loading...

Svaki televizor je za po jedan kanal. Jedan za RTS, jedan za Pink, jedan za N1…itd. Predsednik istovremeno prati sve kanale, i sve prenose, u slučaju da ga na nekom programu malo zafali, on odmah sazove vanrednu konferenciju za novinare da popuni program svojom malenkošću.

U međuvremenu, tokom reklama, baci pogled na fejsbuk i twuter kako mu ne bih promakao neprijateljski twit.

Običan čovek se takođe pita radi li predsednik nešto drugo osim što prati medije i što je centralna figura ama baš svakog tokom celog dana. Od tolike opsednutosti medijima i medijskim prostorom, sasvim je logično zaključiti da je predsednik zapravo onaj ministar informisanja iz 1999e godine koji samo usavršava svoju tehniku manipulacije.

I dok je sve na njegovoj medijskoj kontrolisanoj sceni iz sobe velikog brata sve u savršenom redu, sve je u narastanju i nezaustavljivom progresu, mi nastavljamo da živimo paralelnu realnost nedokučivu našem ministru informisanja.

Podeli
Updated: 1 јуна, 2019 — 7:05 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.