PETROVIĆ: AKO DEMONSTRANTI KRENU NA SKUPŠTINU RAZBIĆEMO IH!

Mi u svim gradovima, gde ovi dijabolici šetaju, imamo svoje ljude koji su među njima – rekao je Petrović.

Govoreći na tribini Srpske desnice posvećenoj Danu državnosti kontroverzni Miroljub Petrović je govorio i aktuelnm protestima na ulicama većine srpskih gradova.

Petrović je okupljene na tribini pozvao da postanu članovi ovog pokreta, da kako rekao „daju doprinos svojoj državi, da zalepe plakate Srpske desnice, da postoje patriote koje će da spreče 5. oktobar“.

– Mi u svim gradovima, gde ovi dijabolici šetaju, imamo svoje ljude koji su među njima. Oni tačno znaju imena svih tih koji su glavni, koji tu dolaze, imamo sve skenirano – kazao je Petrović.
Kaže da su na „vezi sa tim ljudima“.

Loading...

– Ako slučajno pokušavaju da pale Skupštinu, mi nećemo da čekamo vojsku i policiju koja kaže „nećemo na narod“. Ja vam kažem da je Srpska desnica organizovana u svim gradovima, a u Beogradu smo najjači. Nećemo dozvoliti novi 5. oktobar, ima da uletimo i da ih odvalimo – kazao je Petrović uz aplauz objavljenih, vidi se na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Podsećamo, Petrović je u žiži javnosti i zužilaštva, zbog optužbi za nadrilekarstvo i smrt Slavča Petrova i Marjana Batovca od strane njihovih porodica.

Podeli
Updated: 15 фебруара, 2019 — 8:25 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.