PINK SLAVI 25 GODINA! 3000 zvanica – Tema žurke ZLATNO DOBA! (VIDEO)

Signal TV Pink u ovom delu Evrope pušten je prvi put 16. septembra 1994. godine.

Televizija Pink, pored svojih najgledanijih kanala u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, distirbuira 55 TV kanala, žanrovski potpuno različitih TV programa u više od 40 zemalja sveta. Tu su i najveći filmski studiji u Šimanovcima pod nazivom – PFI Studios.

Mitrović je rekao da je večeras žurka na kojoj će biti 3.000 zvanica.

– Biće imresivno u svakom smislu, očekujemo dobru žurku na liticana Dedinjskog brda. Tema zabave verovali ili ne – ZLATNO DOBA, za nas je ova zlatna godišnjica i želimo to da proslavimo sa svima. Večeras će više od 3.000 zvanica slaviti 25 godina TV Pink – kazao je Mitrović.

Loading...

Vlasnik i direktor TV Pink kaže da je period od 25 godina podrazumevao i uspone i padove, da je počeo sa jednom pozajmljenom kamerom i dva reflektora. Zaboravio je dodati da je bio miljenik paralelne JULove vlasti 90ih i das u mu sva vrata bila otvorena.

– I u takvim uslovima uspeli smo da posle tri meseca postanemo najgledaniji u Beogradu. Mislim da je najvažnije imati ideju, a posedovanje nije toliko važno. Ljudi su se davno oslobodili od posedovanja i veruju u ideju. Čini mi se da i ovde stiže oslobađanje od te bolesti posedovanja – kaže Mitrović gostujući u „Novom jutru“.

Podeli
Updated: 19 септембра, 2019 — 8:43 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.