Pogledajte kako Vučić izgleda kada ne zna da su kamere uključene (VIDEO)

Danas je tačno u podne predsednik SNSa raspisao parlamentarne izbore za 26 April. Iako kampanja traje već mesecima, i rezultat se ne dovodi u pitanje jer opozicija bojkotuje izbore, predsednik najveće stranke je odabrao da to uradi svečano.


Izašao je pred kamere RTSa ne sluteći da u toj kući ima još pokoji neposlušni radnik. Pustivši prenos uživo ranije nego što je predsednik SNSa to očekivao, šou je mogao da počne.


Ono što smo mogli videti je delo besprekorne marketnške kampanje koju svi mi plaćamo iz svojih džepova, kampanje koja misli na svaki detalj.


Na detalje o tome kako će predsednik izgledati sa mapom ispred sebe, ili sa običnim protokolom koji potpisuje. Sa kakvom olovkom će pisati, i kako je držati.

Loading...


Ono što nije bilo planirano, a ni predviđeno, je zaista neuobičajena nervoza predsednika SNSa koji se nije najbolje snašao, pa je samo nekoliko sati kasnije prebacio RTSu prikazivanje filma o Apisu, i kako je baš taj film motivisao Boška Obradovića da pozove da policija i vojska smene neuračunljivog predsednika.

Podeli
Updated: 4 марта, 2020 — 9:10 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.