Policajci masovno otvaraju bolovanje za 13 APRIL!

Kako Rikošet saznaje, poslednjih dana evidentan je masovan odlazak na bolovanje pripadnika MUP-a kao neka vrsta bojkota i izbegavanja angažovanja koje se očekuje u subotu 13 aprila
Preko 400 pripadnika policije na teritoriji Srbije podnelo zahtev za bolovanje!

Javna je tajna da na taj način pripadnici policije šalju poruku da neće da učestvuju u prebijanju naroda koji već četiri meseca protestuje u čitavoj srbiji. Na ova saznanja predsednik gradskog odbora DSa je najavio popravku stanja policije kroz dugoročne investicije – ulagaćemo u policiju koja ne bije svoj narod, nego ga štiti.

Predsednik Gradskog odbora DSa Božović rekao je danas da je nedopustivo da se od komunalne policije pravi privatno obezbeđenje gradonačelnika Beograda i vrha SNS i da će DS više ulagati u policiju koja štiti građane Srbije i glavnog grada, a ne u komunalnu policiju koja je čak i tukla građane Beograda.

Loading...

Božović je istakao da je glavni grad najmanje bezbedan u Evropi odmah posle Kijeva i da će se DS založiti da se to promeni.

Malo toga je urađeno kada je u pitanju borba protiv kriminala, korupcije, kada je u pitanju bezbednost dece u školama… nabrojao je Božović i najavio ulaganja u policijsku profesiju.Ponižavajuće je da policija nema zimske uniforme, da nema osnovna sredstva za rad i zato ćemo ulagati u ljude, u njihovu profesiju, rekao je kandidat za poslanika DS, i istakao da živeti normalno znači i živeti bezbedno.

Podeli
Updated: 11 априла, 2019 — 1:04 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.