Predsednik se izvinio Jezdiću i Bregoviću što su pretrpeli „linč“ polupismenih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da najveći deo građana Srbije pozdravlja izgradnju i otvaranje auto-puteva, među kojima su i javne ličnosti koje imaju karijere i ne zavise ni od kakvih tajkuna.

Vučić se izvinio glumcu Nenadu Jezdiću i muzičarima Željku Joksimoviću i Goranu Bregoviču što su, kako je rekao, „pretrpeli linč polupismenih ljudi koji misle da su mnogo važni“ jer su pohvalili otvaranje auto-puta od Obrenovca do Preljine.

„To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu, svoje karijere i nezavisni su od tajkuna i bilo koga“, rekao je Vučić za TV Prva.

On je dodao da opoziciji neće uspeti da pobedi normalnu, pristojnu, marljivu i radnu Srbiju.

Loading...

Vučić je, komentarišući izjave da se u nedelju, na otvaranju auto-puta od Obrenovca do Preljine, nazvanog „Miloš Veliki“, ponašao kao da je radove platio iz svog džepa, rekao da je „jedan čovek to mogao da plati iz svog džepa, a da to nije on“.

„Putevi se grade državnim novcem koga ima dovoljno, a do skoro ga nije bilo“, rekao je Vučić i naveo da će izgradnja auto-puteva u Srbiji biti nastavljena i da će za dva meseca biti otvoren i istočni krak Koridora 10.

Podeli
Updated: 22 августа, 2019 — 6:07 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.