Predsednik SNSa postao po drugi put student

Da li se sprema košarkaški bum I bežanje iz politike? Trener Crvene Zvezde? Možda trener reprezentacije Srbije? Što da ne! Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sprema se za novi izazov u svom životu.

Na svom instagram profilu naš predsednik je objavio fotografiju da je postao novi student Visoke sportske škole strukovnih studija.

Aleksandar Vučić uz svoje ime već ima jednu diplomu sa Pravnog fakulteta, a sada u novi izazov je krenuo sa izjavom:

– Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta – Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova – napisao je Aleksandar Vučić na svom instagram profilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u okviru turneje „Budućnost Srbije“ koristio svaki trenutak da sa mališanima odigra partiju basketa. Takođe, predsednik je pre nepunih mesec dana najavio da će postati ponovo student i upustiti se u nove akademske izazove. On je tom prilikom rekao da mu je želja da trenira „klince“ u malom klubu i da aspiracije ka vođenju nekih velikih košarkaških klubova nema.

– Trudio bih se da radim marljivo. Neka moja neispunjena želja je da treniram neke klince. Nekog kluba, zemunske Mladosti ili nekog Ušća. Neke pionire ili kadete, klince. To mi je najveća želja! Ne, samo mali klub. Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite – rekao je on tada i dodao:

-Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san… – istakao je predsednik tom prilikom, a svoju želju je danas i realizovao.

Kakav će predsednik SNSa biti trener možda najbolje govori udaranje banana desetogodišnjem detetu koje je miže za čitav metar.

Podeli
Updated: 18 јула, 2020 — 9:54 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *