„Prilepak“ izbezumio Vučićevog poltrona Marića u emisiji (VIDEO)

Stefan Gajić iz Mladenovca, koji je u predsedničkoj kampanji fiktivnog lika Ljubiše Belog Preletačevića učestvovao kao „Prilepak“, gostovao je na televiziji „Hepi“ i izbezumio voditelja Milomira Marića pismom za koje tvrdi da je dobio od amazonskog šamana na račun vlasti i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.


– Bio sam domaćin izvesnom gospodinu Rohi, amazonskom šamanu. Na rastanku dok sam ga vozio na aerodrom, zamolio me da pročitam pismo široj javnosti ove zemlje. Zamoliću vas da pročitam to pismo – rekao je Gajić, na šta je Marić spremno odreagovao:


– Može, osim ako nije protiv javnosti i države.
„Prilepak“ je započeo sa čitanjem…
– Pretohodnih 30 godina na ovim prostorima preživeli ste bezumne bratoubilačke ratove, izumiranje celokupne domaće privrede, Đeliće, Labuse, Šešelje, Dinkiće…

Danas, pak, preživljavate neke Nebojše, Siniše, Male, braću, očeve, tetke… – rekao je Gajić, nakon čega je bio prekinut.
– Koja opozicija te je poslala da to čitaš – dobacio je Marić u već vidno napetom stanju.

Loading...


– Mariću, nećemo razgovarati sigurno i neću ti odgovoriti ni na jedno pitanje ukoliko mi ne dozvoliš da završim ovo. Ono što tebi smeta pročitaću još u nekoliko redova, a onda prelazim na reke, na život i druge stvari – rekao je gost, što je naišlo na odobrenje oba voditelja koji su uglas uskliknuli: „E, to može, bravo“.


– Preživljavate neke Nebojše, Siniše, Male, braću, očeve, tetke, Šešelje, Dinkiće, republičke, gradske, lokalne, čaršijske, seoske autsajdere i kabadahije koje vam kroje sudbine, društvo koje nije bilo ovoliko podeljeno još od partizana i četnika, ministre koji ne prave razlike između genitalija i udova, zapaljene kuće novinara, diskreditovanje i crtanje meta na čelo istinskim herojima poput Aleksandra Obradovića, profesora Sinanija.


Velika većina će preživeti i to. Ali, da li ćete preživeti i ovakve vode, vazduh, hranu, klimu, to nažalost ne mogu da garantujem – dodao je Gajić.

Podeli
Updated: 8 марта, 2020 — 12:22 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.