PRISTOJNA SRBIJA – Naprednjak o optužbi da je tukao ženu: TO JE NAŠA PORODIČNA TAJNA

U pisanju o presudi da je udarao pištoljem, psovao, šutario i pucao u blizini glave bivše supruge, gradonačelnik Leskovca i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) vidi politički udarac opozicije, uz napomenu da “svako ima neku svoju porodičnu tajnu”. Na dodatna pitanja o ovom slučaju, Cvetanović nije želeo da govori.

Više od nedelju dana prošlo je bez oglašavanja Cvetanovića u vezi sa informacijama iz nepravosnažne presude iz 1997. godine koje su dospele u javnost, prema kojima je pretukao svoju bivši suprugu, uz završnicu sa metkom pored njene glave. Ipak, Cvetanović je odlučio da je pravo mesto da o tome govori prilikom obilaska gradilišta na Zelenom putu.

Kaže da ne prati medije, ali smatra da je pisanje o njemu maslo opozicije da bi mu smanjila kredibilitet. Dodaje da svako ima nešto iz porodice što ne bi voleo da se iznosi u javnost.Novinari su preko Cvetanovićeve portparolke pokušali da dobiju dodatni komentar u vezi sa krajnjim ishodom ovog slučaja i odgovor na pitanje da li će podneti ostavku. Međutim, portparolka je rekla da Cvetanović više neće govoriti o ovoj temi.

Podsetimo, 5 meseci zatvora i 3.000 dinara trebalo je, prema nepravosnažnoj presudi Opštinskog suda, da Cvetanovića “koštaju” krivična dela izazivanje opšte opasnosti i lake telesne povrede koje je načinio 29. maja 1997. godine. Presuda u koju smo imali uvid doneta je dve godine nakon incidenta, 1999.

Podeli
Updated: октобар 2, 2019 — 1:33 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *