Šapić: Još 2016. sam hteo ujedinjenje sa Vučićem!

Gostujuću u jutarnjem programu na “TV Prva” Aleksandar Šapić, novoizabrani potpredsednik GO SNS, izrazio je zahvalnost zbog ujedinjenja njegovog dojučerašnjeg pokreta SPAS i Srpske napredne stranke, naglasivši da je to predlagao još od 2016. godine.

Šapić je istakao da se ranije nije bavio politikom van lokala, tačnije Novim Beogradom.

– Naša politika se slaže sa politikom SNS, zato kažem da ovo ujedinjenje nije ništa neočekivano. Da podsetim, još 2016 godine sam ponudio da se ujedinimo – rekao je on.

Komentarišući svoje izjave od ranije o koaliciji SNS, kazao je da se tada nije slagao sa njihovim načelima, ali da se to kroz vreme promenilo.

– Čuo sam da sam dobro prihvaćen od strane SNS, ni na jednom opštinskom odboru nije neko komenatarisano ujedinjenje sa SPAS-om. Pitajte Vesića da li je on srećan zbog ujedinjenja – rekao je Šapić.

O tome da li će biti gradonačelnik rekao je da ta odluka još nije doneta.

– Na jesen ćemo znati ko će biti gradonačelnik, ako budem prvi na listi što da ne. Voditi grad i voditi računa o organizaciji veoma je teško – rekao je on.

Nekadašnji lider SPAS-a Aleksandar Šapić prokomentarisao je i to što je Nebojša Stefanović juče podneo ostavku na mesto predsednika beogradskog odbora Srpske napredne Stranke:

– Ja najmanje imam pravo da o tome pričam, zaista ne znam šta se tu dešavalo, činjenica je da je odbor zamerao njemu mnogo stvari. Svi problemi treba da se rešavaju unutar stranke. Čeka nas težak period. Evidentna je situacija oko KIM i BiH, mi ovoga puta moramo da učinimo sve da se to ne slomi na Srbiji. Što se tiče pometanja u stranci o kojoj je pričao Vučić, to je normalno. Ipak Vučić ništa ne stavlja pod tepih, ne okreće glavu na probleme. To je pozitivno. Otkad sam ga upoznao malo bolje, neverovatnu percepciju ima da vidi stvari kakve jesu, u životu nisam sreo takvog čoveka sa političkim autoritetom – zaključio je on.

Podeli
Updated: мај 30, 2021 — 3:09 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Ujedinjuju se prekodrinski Srbi protiv Srbije sve radi pljackanja nase drzave.
    Mozda je rodjen u beogradu ali im je poreklo daleko od Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *