Sergej ponovo poentirao novinarki RTSa

Da se rasprava između Sergeja Trifunovića i Olivere Jovićević ozbiljno „zakuvala“, svedoče fotografije koje je glumac nedavno okačio na Tviteru.

Podsećamo, prvo je glumac napisao da emisija koju ona vodi „postoji isključivo da ne bi morala da zarađuje 150 evra na sat“, ali da će se „uskoro prostitucija legalizovati“, pa će „mnoge redakcije biti ostavljene novinarima“

Nakon tog tvita, voditeljka RTS-a nije ostala dužna, pa je za naš portal ispričala šta misli o Trifunovićevim rečima.

– Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, s još lošijom dikcijom. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider s podrškom jednog dela građana, zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integrieteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu. Nemam više nikakav komentar jer Trifunovića lično ne poznajem. Ko ne zna o kakvoj pojavi je reč, neka pročita šta je o nekadašnjem kolegi s Akademije, a sada političaru koji širi mržnju kad god stigne, napisala Biljana Srbljanović, rekla je voditeljka.

Međutim, tu se „rat“ nije završio, glumac je „odgovorio na odgovor“ i to fotografijama.

– Izvinjavam se gradjanki, naprednjačkom botu i trovaču medijske scene, Oliveri Jovićević, što sam njeno zlodelovanje uporedio sa najstarijim zanatom. Očekujem da se sada UNS i NUNS izvine novinarima što su takvu osobu uporedili s njima. Idemo na vesti iz sporta, napisao je Trifunović.

Podeli
Updated: октобар 17, 2019 — 7:25 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *